HAYDİ, ÇOCUKLAR BAHÇESEHİR'E!

Eğitim 03.01.2017 - 10:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HAYDİ, ÇOCUKLAR BAHÇESEHİR'E!

Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2017- 2018 eğitim öğretim yılı kayıtlarımız başladı.
Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2017- 2018 eğitim öğretim yılı kayıtlarımız başladı. 2017 Eylül’e kadar devam edecek olan, ancak Ocak ve Şubat erken kayıt avantajları Şubat’ın sonunda bitecek. 2 Ocak 2017 tarihinde başlayan ve şu anda devam eden avantajlı kayıtlarla çocuklar Bahçeşehir kolejine kayıt oluyor.   Dünya okulu Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban: “Bahçeşehir okulları olarak öncülüğünü yaptığımız öğrencilerimizi geleceğe eksiksiz hazırlarken akademik başarılarını da en üst seviyeye taşıyoruz.   Kaliteli eğitimi Türkiye’de yaygınlaştıran Bahçeşehir okullarının bir kolunu da ‘Bahçeşehir okulları Burdur’ olarak biz taşıdık. Her geçen gün artan tecrübe deneyim ve kalitemizle sizleri aramızda görmek istiyoruz. Haydi, çocuklar BAHÇESEHİR'E!” dedi.
Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2017- 2018 eğitim öğretim yılı kayıtlarımız başladı.

Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2017- 2018 eğitim öğretim yılı kayıtlarımız başladı. 2017 Eylül’e kadar devam edecek olan, ancak Ocak ve Şubat erken kayıt avantajları Şubat’ın sonunda bitecek. 2 Ocak 2017 tarihinde başlayan ve şu anda devam eden avantajlı kayıtlarla çocuklar Bahçeşehir kolejine kayıt oluyor.

 

Dünya okulu Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban: “Bahçeşehir okulları olarak öncülüğünü yaptığımız öğrencilerimizi geleceğe eksiksiz hazırlarken akademik başarılarını da en üst seviyeye taşıyoruz.

 

Kaliteli eğitimi Türkiye’de yaygınlaştıran Bahçeşehir okullarının bir kolunu da ‘Bahçeşehir okulları Burdur’ olarak biz taşıdık. Her geçen gün artan tecrübe deneyim ve kalitemizle sizleri aramızda görmek istiyoruz.

Haydi, çocuklar BAHÇESEHİR'E!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.