HAYAT SINAVINDA İLK DERSLERİNİ “VALİ BABALARINDAN” ALDILAR

Gündem 04.04.2015 - 10:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HAYAT SINAVINDA İLK DERSLERİNİ “VALİ BABALARINDAN” ALDILAR

HAYAT SINAVINDA İLK DERSLERİNİ “VALİ BABALARINDAN” ALDILAR
Afyonkarahisar'da, yetiştirme yurtlarından reşit oldukları için ayrılan gençlere yönelik başlatılan “Gelecekte Sen Bensin, Gençlerimizi Sosyal Yaşam ve İş Hayatına Uğurlarken İlk Ders Vali Babamızdan” isimli proje hayata geçirildi. Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliği ile hazırlanan projenin açılışının Fevzi Çakmak Yetiştirme Yurdu verilen geniş katılımlı yemek ile başladığı kaydedildi. Projenin ilk dersini Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, projenin ana temasının “Geçmişimizi Yad Ederken Geleceğimizi Planlıyoruz” olduğunu belirtti. Vali Güner açıklamalarında şunları söyledi: “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kuruluşlarda bakım ve korunma altında iken reşit olarak kuruluşlardan ayrılan ve 3413 Sayılı Kanun kapsamında, ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarına atanan gençleri kapsamaktadır. Bu gençlerin 1 yıl süreyle izleme, rehberlik eğitim ve sosyal faaliyetlerle desteklenerek, görev yerlerine ve toplumsal hayata uyum sağlamalarında, işe ve iş yerlerine uyumlarında yeterli donanımı sağlamak, memur olmanın kazandırdığı hakları, görev ve sorumluluk bilincinin geliştirilerek gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarının amaçlanmaktadır.” Program, slayt gösterisi ve yetiştirme yurdundan yetişerek ayrılanların geçmişte yaşadıklarını, tecrübe ve bilgi paylaşımlarından sonra hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona ererken, programa yaklaşık 300 kişinin katıldığı bildirildi.
HAYAT SINAVINDA İLK DERSLERİNİ “VALİ BABALARINDAN” ALDILAR

Afyonkarahisar'da, yetiştirme yurtlarından reşit oldukları için ayrılan gençlere yönelik başlatılan “Gelecekte Sen Bensin, Gençlerimizi Sosyal Yaşam ve İş Hayatına Uğurlarken İlk Ders Vali Babamızdan” isimli proje hayata geçirildi.
Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliği ile hazırlanan projenin açılışının Fevzi Çakmak Yetiştirme Yurdu verilen geniş katılımlı yemek ile başladığı kaydedildi. Projenin ilk dersini Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, projenin ana temasının “Geçmişimizi Yad Ederken Geleceğimizi Planlıyoruz” olduğunu belirtti. Vali Güner açıklamalarında şunları söyledi:
“Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kuruluşlarda bakım ve korunma altında iken reşit olarak kuruluşlardan ayrılan ve 3413 Sayılı Kanun kapsamında, ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarına atanan gençleri kapsamaktadır. Bu gençlerin 1 yıl süreyle izleme, rehberlik eğitim ve sosyal faaliyetlerle desteklenerek, görev yerlerine ve toplumsal hayata uyum sağlamalarında, işe ve iş yerlerine uyumlarında yeterli donanımı sağlamak, memur olmanın kazandırdığı hakları, görev ve sorumluluk bilincinin geliştirilerek gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarının amaçlanmaktadır.”
Program, slayt gösterisi ve yetiştirme yurdundan yetişerek ayrılanların geçmişte yaşadıklarını, tecrübe ve bilgi paylaşımlarından sonra hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona ererken, programa yaklaşık 300 kişinin katıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.