Hava Ambulansı Hayat Kurtarmaya Devam Ediyor

Sağlık 20.02.2014 - 09:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Hava Ambulansı Hayat Kurtarmaya Devam Ediyor

HAVA AMBULANSI HAYAT KURTARMAYA DEVAM EDİYOR
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kalp rahatsızlığı geçiren 45 yaşındaki hasta, hava ambulansı ile Antalya'ya sevkedildi.Korkuteli’nde kalp rahatsızlığı geçiren 45 yaşındaki İhsan Öztürk, Korkuteli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından tam donanımlı bir hastaneye sevkine karar verildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmesi kararlaştırılan İhsan Öztürk, ambulansla getirildiği Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu’ndan Sağlık Bakanlığının 112 hava ambulansı ile alınarak tedavi için Antalya'ya gönderildi.
HAVA AMBULANSI HAYAT KURTARMAYA DEVAM EDİYOR

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kalp rahatsızlığı geçiren 45 yaşındaki hasta, hava ambulansı ile Antalya'ya sevkedildi.
Korkuteli’nde kalp rahatsızlığı geçiren 45 yaşındaki İhsan Öztürk, Korkuteli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından tam donanımlı bir hastaneye sevkine karar verildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmesi kararlaştırılan İhsan Öztürk, ambulansla getirildiği Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu’ndan Sağlık Bakanlığının 112 hava ambulansı ile alınarak tedavi için Antalya'ya gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.