Hastanenin yakınındaki pansiyonda ölü bulundu

Asayiş 25.08.2017 - 18:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Hastanenin yakınındaki pansiyonda ölü bulundu

Tedavi gördüğü hastanenin yakınındaki pansiyonda ölü bulundu
Kütahya’dan Antalya’ya tedavi olmaya gelen 68 yaşındaki adam, kaldığı pansiyonda ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, şeker hastası olduğu iddia edilen Süleyman Sarı (68), 2 gün önce memleketi Kütahya’dan tedavi olmak için Antalya’daki özel bir hastaneye geldi. Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki hastaneye yakın bir pansiyona yerleşen Sarı, ise tedavi olmaya gidemedi. Öğle saatlerine kadar Sarı’nın odasından ses gelmemesi üzerine şüphelenen pansiyon görevlisi, odaya girerek yaşlı adama seslenmesine rağmen tepki gelmeyince 112’yi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın öldüğünü tespit etti. Bunun üzerine Sarı’nın kaldığı pansiyona polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından Sarı’nın cansız bedeni otopsi için Antalya adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Tedavi gördüğü hastanenin yakınındaki pansiyonda ölü bulundu

Kütahya’dan Antalya’ya tedavi olmaya gelen 68 yaşındaki adam, kaldığı pansiyonda ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, şeker hastası olduğu iddia edilen Süleyman Sarı (68), 2 gün önce memleketi Kütahya’dan tedavi olmak için Antalya’daki özel bir hastaneye geldi. Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki hastaneye yakın bir pansiyona yerleşen Sarı, ise tedavi olmaya gidemedi. Öğle saatlerine kadar Sarı’nın odasından ses gelmemesi üzerine şüphelenen pansiyon görevlisi, odaya girerek yaşlı adama seslenmesine rağmen tepki gelmeyince 112’yi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın öldüğünü tespit etti. Bunun üzerine Sarı’nın kaldığı pansiyona polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemelerin ardından Sarı’nın cansız bedeni otopsi için Antalya adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.