Hastaneden kaçan koronavirüs şüphelisi otogarda yakalandı

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 07.05.2020 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Hastaneden kaçan koronavirüs şüphelisi otogarda yakalandı

Hastaneden kaçan koronavirüs şüphelisi otogarda yakalandı
Antalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) taşıdığı şüphesiyle gözetim altında tutulduğu hastaneden kaçan kişi, otogarda yakalandı. Antalya Otogarı İlçeler Terminali'nde görevli polis ekipleri, kimlik sorgulamasını yaptıkları kişinin, Kovid-19 taşıdığı şüphesiyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrol altında bekletilirken kaçan Y.C. olduğunu belirledi. Polis ve özel güvenlik ekipleri, Y.C'nin etrafında güvenlik çemberi oluşturarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.  Otogara gelen koruyucu kıyafetli sağlık ekibi, Y.C. ile bir süre görüştü. Çantasından çıkardığı ilaçları gösteren Y.C, ikna edilerek ambulansla yeniden hastaneye götürüldü.
Hastaneden kaçan koronavirüs şüphelisi otogarda yakalandı

Antalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) taşıdığı şüphesiyle gözetim altında tutulduğu hastaneden kaçan kişi, otogarda yakalandı.

Antalya Otogarı İlçeler Terminali'nde görevli polis ekipleri, kimlik sorgulamasını yaptıkları kişinin, Kovid-19 taşıdığı şüphesiyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrol altında bekletilirken kaçan Y.C. olduğunu belirledi.

Polis ve özel güvenlik ekipleri, Y.C'nin etrafında güvenlik çemberi oluşturarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. 

Otogara gelen koruyucu kıyafetli sağlık ekibi, Y.C. ile bir süre görüştü. Çantasından çıkardığı ilaçları gösteren Y.C, ikna edilerek ambulansla yeniden hastaneye götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.