Hasta Yakınları İçin Misafirhane Müjdesi

Sağlık 03.11.2016 - 14:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Hasta Yakınları İçin Misafirhane Müjdesi

Akdeniz Üniversitesi'nden hasta yakınları için misafirhane müjdesi
Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Derneği Üyeleri 03-09 Kasım Organ Bağış Haftası dolayısıyla Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar’ı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, "Hasta yakınları için misafirhane yapmayı planlıyoruz, bu misafirhanede tedavi süreçleri uzun zaman alan organ nakli hastaları da faydalanabilecek." dedi. Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahan, dernek üyeleri, yüz nakilli Turan Çolak ile diğer nakilli hastaların bulunduğu ziyarette organ nakli haftasına dikkat çekmek için Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar’a çiçek takdim ettiler. Hasta yakınları için misafirhene müjdesi Organ naklinin öneminden bahseden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, “Organ nakli üniversitemizin öncelikli alanlarından biri. Organ nakli hastaları için yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığımız güzel projelerimiz var. Hasta yakınları için misafirhane yapmayı planlıyoruz, bu misafirhanede tedavi süreçleri uzun zaman alan organ nakli hastaları da faydalanabilecek. Yine organ nakli merkezimizin daha iyi hizmet verebilmesi için merkezimizi büyütüyoruz. Her zaman her konuda sizlerin yanındayız. Sizlere elimizden gelen her desteği vermeye hazırız.” diye konuştu. Dernek Başkanı Mehmet Şahan, binlerce hastanın organ beklediğini hatırlatarak, “Herkes birer nakil adayı. Organ vermek birine can vermektir. Bu yüzden organ bağışı konusunda herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.” dedi.
Akdeniz Üniversitesi'nden hasta yakınları için misafirhane müjdesi

Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Derneği Üyeleri 03-09 Kasım Organ Bağış Haftası dolayısıyla Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar’ı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, "Hasta yakınları için misafirhane yapmayı planlıyoruz, bu misafirhanede tedavi süreçleri uzun zaman alan organ nakli hastaları da faydalanabilecek." dedi.

Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahan, dernek üyeleri, yüz nakilli Turan Çolak ile diğer nakilli hastaların bulunduğu ziyarette organ nakli haftasına dikkat çekmek için Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar’a çiçek takdim ettiler.

Hasta yakınları için misafirhene müjdesi

Organ naklinin öneminden bahseden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, “Organ nakli üniversitemizin öncelikli alanlarından biri. Organ nakli hastaları için yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığımız güzel projelerimiz var. Hasta yakınları için misafirhane yapmayı planlıyoruz, bu misafirhanede tedavi süreçleri uzun zaman alan organ nakli hastaları da faydalanabilecek. Yine organ nakli merkezimizin daha iyi hizmet verebilmesi için merkezimizi büyütüyoruz. Her zaman her konuda sizlerin yanındayız. Sizlere elimizden gelen her desteği vermeye hazırız.” diye konuştu.

Dernek Başkanı Mehmet Şahan, binlerce hastanın organ beklediğini hatırlatarak, “Herkes birer nakil adayı. Organ vermek birine can vermektir. Bu yüzden organ bağışı konusunda herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.