Hasan Özeren’i Arkadaşları Son Yolculuğuna Uğurladı

Yaşam 19.05.2018 - 19:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Hasan Özeren’i Arkadaşları Son Yolculuğuna Uğurladı

Hasan Özeren’i Arkadaşları Son Yolculuğuna Uğurladı
Bahçeşehir Koleji öğrencisi Hasan Buğra Özeren geçtiğimiz gün motosikleti ile trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Eski İl Sağlık Müdürü Hüseyin Özeren’in oğlu Hasan Buğrahan Özeren Bahçeşehir Kolejindeki arkadaşları tarafından törenle son yolculuğuna uğurlandı. Bahçeşehir Koleji öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde hazırladıkları sunumları sergiledikten sonra hayatını kaybeden Özeren’i de unutmadılar. Öğrenciler Hasan Buğra Özeren’i anma töreni ile son yolculuğuna uğurladı.
Hasan Özeren’i Arkadaşları Son Yolculuğuna Uğurladı

Bahçeşehir Koleji öğrencisi Hasan Buğra Özeren geçtiğimiz gün motosikleti ile trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Eski İl Sağlık Müdürü Hüseyin Özeren’in oğlu Hasan Buğrahan Özeren Bahçeşehir Kolejindeki arkadaşları tarafından törenle son yolculuğuna uğurlandı. Bahçeşehir Koleji öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde hazırladıkları sunumları sergiledikten sonra hayatını kaybeden Özeren’i de unutmadılar. Öğrenciler Hasan Buğra Özeren’i anma töreni ile son yolculuğuna uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.