HAMİ MANDIRALI ANTALYASPOR’LA SÖZLEŞME İMZALADI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2014 - 14:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HAMİ MANDIRALI ANTALYASPOR’LA SÖZLEŞME İMZALADI

HAMİ MANDIRALI ANTALYASPOR’LA SÖZLEŞME İMZALADI
 PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, Hami Mandıralı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Mandıralı, ”Kazanmak için oynayacağız dik oynayacağız, tek hedefimiz var şampiyon olmak” dedi. Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen törene Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Asbaşkan Mehmet Aygün ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Törende konuşan Başkan Gencer, Altınordu maçının ardından Engin Korukır ile kulübün yollarının ayrıldığını aktardı. Mandıralı’nın Trabzonspor’u başarılı iyi bir şekilde yönettiğini hatırlatan Gencer, “Antalyaspor’da Hami Mandıralı ile yeni bir yola çıkmaya karar aldık. Camiamıza, Antalyaspor’a hayırlı olsun” dedi."ANTALYASPOR'U SÜPER LİGE ÇIKARMAK İSTİYORUZ"Mandıralı ise Antalya’ya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Antalyaspor’un uzun yıllar futbol bakımından inişli çıkışlı grafiğe sahip oldu. Yeni süreçte yeni hedeflerle Antalyaspor’u Süper Lige çıkarıp, futbolla şehre katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu. Teknik ekibiyle birlikte bilgisini ve mesaisini Antalyaspor’a harcayacağını kaydeden Mandıralı, “Futbol öyle bir oyun kazandıkça mutlusunuz, kaybettikçe mutsuzsunuz. Kazanmak için oynayacağız. Dik oynayacağız, tek hedefimiz var şampiyon olmak" diye konuştu."AİLEMLE BİRLİKTE ANTALYA'DA YAŞAYACAĞIM" İlk idmanda futbolcuları izleyeceklerini ifade eden Mandıralı, "Antalyaspor’un ligde bulunduğu konum, güzel bir konum. Liderle üç puan fark var. Farklı şeyleri Antalyaspor’da hissettireceğiz. Antalyaspor'da iyi sonuçlar almak için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Galibiyet serisini fazlalaştırmak istiyoruz. Büyük düşünülmesi halinde büyük hedefler yaşanabilir. Antalya’da görev yaptığım süreçte ailemle birlikte bu kentte yaşayacağım" dedi."UZUN MARATONDA SÜPER LİGE YÜKSELECEĞİZ"Asbaşkan Mehmet Aygün ise, Mandıralı ile sezon başında Trabzonspor ile sözleşmesi olması nedeniyle anlaşmak istemediklerini belirterek, “Hep beraber, birlik olacağız. Uzun maratonda bu sene süper lige yükseleceğiz” şeklinde konuştu.Konuşmaların ardından Mandıralı, kırmızı-beyazlı sözleşmeye imza attı. Mandıralı bugün saat 15:00’da takımının antrenmanını izleyecek.
HAMİ MANDIRALI ANTALYASPOR’LA SÖZLEŞME İMZALADI

 PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, Hami Mandıralı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Mandıralı, ”Kazanmak için oynayacağız dik oynayacağız, tek hedefimiz var şampiyon olmak” dedi. 
Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen törene Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Asbaşkan Mehmet Aygün ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Törende konuşan Başkan Gencer, Altınordu maçının ardından Engin Korukır ile kulübün yollarının ayrıldığını aktardı. Mandıralı’nın Trabzonspor’u başarılı iyi bir şekilde yönettiğini hatırlatan Gencer, “Antalyaspor’da Hami Mandıralı ile yeni bir yola çıkmaya karar aldık. Camiamıza, Antalyaspor’a hayırlı olsun” dedi.

"ANTALYASPOR'U SÜPER LİGE ÇIKARMAK İSTİYORUZ"
Mandıralı ise Antalya’ya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Antalyaspor’un uzun yıllar futbol bakımından inişli çıkışlı grafiğe sahip oldu. Yeni süreçte yeni hedeflerle Antalyaspor’u Süper Lige çıkarıp, futbolla şehre katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu. Teknik ekibiyle birlikte bilgisini ve mesaisini Antalyaspor’a harcayacağını kaydeden Mandıralı, “Futbol öyle bir oyun kazandıkça mutlusunuz, kaybettikçe mutsuzsunuz. Kazanmak için oynayacağız. Dik oynayacağız, tek hedefimiz var şampiyon olmak" diye konuştu.

"AİLEMLE BİRLİKTE ANTALYA'DA YAŞAYACAĞIM" 
İlk idmanda futbolcuları izleyeceklerini ifade eden Mandıralı, "Antalyaspor’un ligde bulunduğu konum, güzel bir konum. Liderle üç puan fark var. Farklı şeyleri Antalyaspor’da hissettireceğiz. Antalyaspor'da iyi sonuçlar almak için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Galibiyet serisini fazlalaştırmak istiyoruz. Büyük düşünülmesi halinde büyük hedefler yaşanabilir. Antalya’da görev yaptığım süreçte ailemle birlikte bu kentte yaşayacağım" dedi.

"UZUN MARATONDA SÜPER LİGE YÜKSELECEĞİZ"
Asbaşkan Mehmet Aygün ise, Mandıralı ile sezon başında Trabzonspor ile sözleşmesi olması nedeniyle anlaşmak istemediklerini belirterek, “Hep beraber, birlik olacağız. Uzun maratonda bu sene süper lige yükseleceğiz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Mandıralı, kırmızı-beyazlı sözleşmeye imza attı. Mandıralı bugün saat 15:00’da takımının antrenmanını izleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.