Halk Otobüsleri Öğrenci Fiyat Tarifeleri Güncellendi

Gündem 01.11.2019 - 12:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Halk Otobüsleri Öğrenci Fiyat Tarifeleri Güncellendi

#yetersizbakiyeburdur sonuç verdi.
  #yetersizbakiyeburdur öğrenci hareketine müjdeli yanıt Burdur Halk Otobüsleri Kooparatifi’nden geldi.   Halk Otobüsleri Kooparatifi Yönetim Kurulu ile 28 ve 29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen toplantılar neticesinde 'halk otobüsleri öğrenci fiyat tarifesi'nde indirime gidildi.   Alınan karara göre; 2 Kasım 2019 saat 00.00’dan itibaren öğrenci taşıma ücretleri, 1.95 TL olarak uygulanacak.   Halk Otobüsleri Kooparatifi Yönetim Kurulu, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda;   “Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar neticesinde öğrencilerimizin taşıma ücretleri konusundaki şikâyetlerini değerlendirdik Güncel maliyetlerimizi kontrol ettiğimizde bugün akaryakıt fiyatlarındaki artış başta olmak üzere, birçok maliyetimizin artmış olmasına rağmen Belediye Başkanımız ile 28 Ekim'de yaptığımız toplantıda, Belediye Başkanımız bizden fiyatları indirmemizi talep etti. Üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda üyelerimiz, bu fiyatların bizim maliyetlerimizi kurtarmayacağını ifade etmiş olsalar da 29 Ekim 2019 günü İlimiz Valisi Sayın Hasan ŞILDAK başkanlığında, Burdur Belediye Başkanımız ve Üniversite yönetimi ile hep birlikte toplantı gerçekleştirdik. Bizden öğrencilere destek vermemiz konusunda Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK başta olmak üzere, tüm hazirun ricada bulundu. Tekrar üyelerimiz ile görüşerek, bu fedakârlığı bir defaya mahsus yapmamız gerektiğini ve ilimizde misafir olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine katkı vermek üzere üniversite öğrencilerinin taşıma ücretlerinde fiyat değişikliği kararını aldık. 2 Kasım 2019 saat 00.00’dan itibaren öğrenci taşıma ücretlerimiz 1.95 TL olarak güncelliyoruz ve öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatına elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. öğrencilerimize hayırlı olsun. Hepinize başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.
#yetersizbakiyeburdur sonuç verdi.

 

#yetersizbakiyeburdur öğrenci hareketine müjdeli yanıt Burdur Halk Otobüsleri Kooparatifi’nden geldi.

 

Halk Otobüsleri Kooparatifi Yönetim Kurulu ile 28 ve 29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen toplantılar neticesinde 'halk otobüsleri öğrenci fiyat tarifesi'nde indirime gidildi.

 

Alınan karara göre; 2 Kasım 2019 saat 00.00’dan itibaren öğrenci taşıma ücretleri, 1.95 TL olarak uygulanacak.

 

Halk Otobüsleri Kooparatifi Yönetim Kurulu, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda;

 

“Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar neticesinde öğrencilerimizin taşıma ücretleri konusundaki şikâyetlerini değerlendirdik Güncel maliyetlerimizi kontrol ettiğimizde bugün akaryakıt fiyatlarındaki artış başta olmak üzere, birçok maliyetimizin artmış olmasına rağmen Belediye Başkanımız ile 28 Ekim'de yaptığımız toplantıda, Belediye Başkanımız bizden fiyatları indirmemizi talep etti. Üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda üyelerimiz, bu fiyatların bizim maliyetlerimizi kurtarmayacağını ifade etmiş olsalar da 29 Ekim 2019 günü İlimiz Valisi Sayın Hasan ŞILDAK başkanlığında, Burdur Belediye Başkanımız ve Üniversite yönetimi ile hep birlikte toplantı gerçekleştirdik. Bizden öğrencilere destek vermemiz konusunda Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK başta olmak üzere, tüm hazirun ricada bulundu. Tekrar üyelerimiz ile görüşerek, bu fedakârlığı bir defaya mahsus yapmamız gerektiğini ve ilimizde misafir olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine katkı vermek üzere üniversite öğrencilerinin taşıma ücretlerinde fiyat değişikliği kararını aldık. 2 Kasım 2019 saat 00.00’dan itibaren öğrenci taşıma ücretlerimiz 1.95 TL olarak güncelliyoruz ve öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatına elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. öğrencilerimize hayırlı olsun. Hepinize başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.