HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDEN 25.000 MASKE ÜRETİMİ

Yaşam 21.04.2020 - 16:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDEN 25.000 MASKE ÜRETİMİ

HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDEN 25.000 MASKE ÜRETİMİ
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Burdur Valiliği koordinasyonunda Burdurda  etkin şekilde yürütülen çalışmalar, bütün kamu kurum ve kuruluşlarda, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katkıları ile sürmeye devam ediyor.   Halk Eğitim Müdürlükleri tarafından gerek merkezde  gerekse kursiyerler tarafından evlerinde yürütülen çalışmalar ile üretilen maskeler süreçte etkin şekilde görev alan kamu kurumlarına teslim edildi.   İl ve İlçe Halk Eğitim Merkezleri  tarafından başta sağlık çalışanları olmak üzere kurumlara  25.160 adet maske teslim edildi.    Bugün Salı Pazarında ise Merkez Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi tarafından Vefa Sosyal Destek Gruplarına teslim edilen 2.000 maske Vatandaşlara  dağıtıldı.   İl/İlçe Halk Eğitim Merkezleri tarafından yürütülen maske üretim çalışmasını sosyal medya hesabından paylaşan Vali Hasan Şıldak, maske üretimini gerçekleştiren ve katkı veren herkesi kutladı.        
HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDEN 25.000 MASKE ÜRETİMİ
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Burdur Valiliği koordinasyonunda Burdurda  etkin şekilde yürütülen çalışmalar, bütün kamu kurum ve kuruluşlarda, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katkıları ile sürmeye devam ediyor.
 
Halk Eğitim Müdürlükleri tarafından gerek merkezde  gerekse kursiyerler tarafından evlerinde yürütülen çalışmalar ile üretilen maskeler süreçte etkin şekilde görev alan kamu kurumlarına teslim edildi.
 
İl ve İlçe Halk Eğitim Merkezleri  tarafından başta sağlık çalışanları olmak üzere kurumlara  25.160 adet maske teslim edildi. 
 
Bugün Salı Pazarında ise Merkez Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi tarafından Vefa Sosyal Destek Gruplarına teslim edilen 2.000 maske Vatandaşlara  dağıtıldı.
 
İl/İlçe Halk Eğitim Merkezleri tarafından yürütülen maske üretim çalışmasını sosyal medya hesabından paylaşan Vali Hasan Şıldak, maske üretimini gerçekleştiren ve katkı veren herkesi kutladı.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.