HAKEMLER ELEKTRİKTEN YANA "KIRMIZI KART" GÖRDÜ

Gündem 18.02.2016 - 08:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HAKEMLER ELEKTRİKTEN YANA "KIRMIZI KART" GÖRDÜ

HAKEMLER ELEKTRİKTEN YANA "KIRMIZI KART" GÖRDÜ
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Afyonkarahisar Şubesinin açılış töreninde, derneğin bulunduğu binanın elektrik aksamında sıkıntı yaşanıp ışıklar sönünce, başta protokol üyeleri olmak üzere davetliler zor anlar yaşadı.  TFFHGD Afyonkarahisar Şubesi Uydukent İş Merkezinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış törenine Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ve çok sayıda davetli katıldı. Normal bir şekilde başlayan açılış töreninde Başkan Çoban’ın konuşma yaptığı esnada elektrikler gidince zor anlar yaşandı. Duruma müdahale eden görevliler ilk başta ışıkların söndürüldüğünü düşünerek hemen elektrik anahtarlarının yerlerini aradılar. Ancak daha sonra sorunun ışıklardan değil bina elektriğinden yaşandığını gören görevliler durumu hemen Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) görevlilerine bildirdiler. Bu sırada açılış töreni devam ederken Başkan Çoban’ın ardından kürsüye gelen Vali Güner konuşmaya başladı. Işıklar yanmadığından dolayı binada göz gözü görmezken, kürsüde konuşan protokol üyelerinin yardımına cep telefonlarının flaşlarını açarak davetliler yetişmeye çalıştı. Sorunun neden kaynaklandığı ile ilgili net bir bilgiye ulaşılamazken, karanlıkta protokol üyelerinin kurdele kesmesi ile dernek binası hizmete açıldı.
HAKEMLER ELEKTRİKTEN YANA "KIRMIZI KART" GÖRDÜ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Afyonkarahisar Şubesinin açılış töreninde, derneğin bulunduğu binanın elektrik aksamında sıkıntı yaşanıp ışıklar sönünce, başta protokol üyeleri olmak üzere davetliler zor anlar yaşadı. 
TFFHGD Afyonkarahisar Şubesi Uydukent İş Merkezinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış törenine Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ve çok sayıda davetli katıldı. Normal bir şekilde başlayan açılış töreninde Başkan Çoban’ın konuşma yaptığı esnada elektrikler gidince zor anlar yaşandı. Duruma müdahale eden görevliler ilk başta ışıkların söndürüldüğünü düşünerek hemen elektrik anahtarlarının yerlerini aradılar. Ancak daha sonra sorunun ışıklardan değil bina elektriğinden yaşandığını gören görevliler durumu hemen Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) görevlilerine bildirdiler. Bu sırada açılış töreni devam ederken Başkan Çoban’ın ardından kürsüye gelen Vali Güner konuşmaya başladı. Işıklar yanmadığından dolayı binada göz gözü görmezken, kürsüde konuşan protokol üyelerinin yardımına cep telefonlarının flaşlarını açarak davetliler yetişmeye çalıştı. Sorunun neden kaynaklandığı ile ilgili net bir bilgiye ulaşılamazken, karanlıkta protokol üyelerinin kurdele kesmesi ile dernek binası hizmete açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.