Hacılar Höyüğü Kazı Başkanı Prof. Dr. Umurtak’tan Vali Yılmaz’a ziyaret

Gündem 01.08.2017 - 12:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Hacılar Höyüğü Kazı Başkanı Prof. Dr. Umurtak’tan Vali Yılmaz’a ziyaret

Vali Şerif Yılmaz, Hacılar Höyüğü Kazı Başkanı Prof. Dr. Gülsün Umurtak’ı kabul etti.
      Ziyarette Kazı Başkanı Umurtak’a eşi Hacılar Höyüğü Kazısı Onursal Başkanı Prof. Dr. Refik Duru, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir, Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci ve Bakanlık çalışanı Emrah Büyüktaş eşlik etti. Vali Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Kurban Bayramına kadar sürecek 2017 yılı kazı sezonunun başladığını ifade eden Kazı Başkanı Prof. Dr. Umurtak, bu yıl höyükte yapılacak kazı çalışmaları hakkında Vali Yılmaz bilgi verdi. Vali Yılmaz, Anadolu’nun bilinen en eski yerleşim yerlerinden olan höyükte yapılacak bu yılki  çalışmaların hayırlı olmasını temennisin de bulunarak, Kazı Başkanı ve beraberinde kazılarda yer alacak tüm ekibe başarılar diledi. Bir süre Vali Yılmaz’la görüşen ziyaretçiler sonrasında Valilikten ayrıldı.  
Vali Şerif Yılmaz, Hacılar Höyüğü Kazı Başkanı Prof. Dr. Gülsün Umurtak’ı kabul etti.

 

 

 

Ziyarette Kazı Başkanı Umurtak’a eşi Hacılar Höyüğü Kazısı Onursal Başkanı Prof. Dr. Refik Duru, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir, Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci ve Bakanlık çalışanı Emrah Büyüktaş eşlik etti.

Vali Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Kurban Bayramına kadar sürecek 2017 yılı kazı sezonunun başladığını ifade eden Kazı Başkanı Prof. Dr. Umurtak, bu yıl höyükte yapılacak kazı çalışmaları hakkında Vali Yılmaz bilgi verdi.

Vali Yılmaz, Anadolu’nun bilinen en eski yerleşim yerlerinden olan höyükte yapılacak bu yılki  çalışmaların hayırlı olmasını temennisin de bulunarak, Kazı Başkanı ve beraberinde kazılarda yer alacak tüm ekibe başarılar diledi.

Bir süre Vali Yılmaz’la görüşen ziyaretçiler sonrasında Valilikten ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.