HABER ENGEL TANIMIYOR

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2014 - 13:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HABER ENGEL TANIMIYOR

Antalya’da kamp yapan Galatasaray’ın antrenmanını bir günlüğüne takibe gelen görme engelli İngiliz BBC muhabiri, futbolu çok sevdiğini ve işini severek yaptığını söyledi.
Antalya’da kamp yapan Galatasaray’ın antrenmanını bir günlüğüne takibe gelen görme engelli İngiliz BBC muhabiri, futbolu çok sevdiğini ve işini severek yaptığını söyledi. Antalya'nın Serik ilçesi Belek beldesinde kamp yapan Galatasaray’ın dünkü antrenmanını İngiltere’nin yayın kuruluşu BBC News Sport’tan 33 yaşındaki görme engelli İran asıllı Mani Djazmi de takip etti. Djazmi, Galatasaray’ın antrenman yaptığı sahada kanalı için anons çekti. Djazmi’nin Antalya’ya bir günlüğüne bir zamanlar Manchester City’i çalıştıran Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile röportaj yapmaya geldiği öğrenildi.Şampiyonlar Ligi’nde İngiliz devi Chelsea eşleşmesine 1 ay kala, Djazmi’nin Galatasaray hakkında program yapmaya geldiği belirtildi. Yayını hazırlayan İran asıllı 33 yaşındaki doğuştan görme engelli muhabir Mani Djazmi’nin 13 yıldır BBC’de görev yaptığı kaydedildi. 13 yıldır spor muhabirliği yaptığını dile getiren Mani Djazmi, İran’da doğduğunu gözlerinin tedavisi için iki yaşından sonra İngiltere’ye yerleştiklerini söyledi.Gazeteciliği çok sevdiğini ve BBC’de çalışmanın hayali olduğunu belirten Djazmi, BBC’de çalıştığı için çok şanslı olduğunu söyledi. Sporu özellikle de futbolu çok sevdiğini anlatan Djazmi, futbol muhabirliğinin zor ancak keyifli bir meslek olduğunu, görme engelli olmasının bir engel oluşturmadığını söyledi.Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 2’inci turunda İngiliz takımı Chelsea ile eşleşmesini de değerlendiren Djazmi, Galarasaray'ın işinin zor olduğunu, Chelsea'nin sezona iyi başladığını ve şu an çok formda olduğunu söyledi. "Drogba içinse eski kulübüne karşı duygusal bir karşılaşma olacak" diyen Diazmi, "Drpgba, Chelsea’nin efsane oyuncularından biridir. Tabii ki sahaya çıktığı zaman duygusallık yaşayacaktır" dedi.Antrenman hakkındaki bilgileri yardımcısından alan Djazmi, anonsunu çektikten sonra antrenmanın ardından Mancini ile bir röportaj yaptı.
Antalya’da kamp yapan Galatasaray’ın antrenmanını bir günlüğüne takibe gelen görme engelli İngiliz BBC muhabiri, futbolu çok sevdiğini ve işini severek yaptığını söyledi.

Antalya’da kamp yapan Galatasaray’ın antrenmanını bir günlüğüne takibe gelen görme engelli İngiliz BBC muhabiri, futbolu çok sevdiğini ve işini severek yaptığını söyledi. 
Antalya'nın Serik ilçesi Belek beldesinde kamp yapan Galatasaray’ın dünkü antrenmanını İngiltere’nin yayın kuruluşu BBC News Sport’tan 33 yaşındaki görme engelli İran asıllı Mani Djazmi de takip etti. Djazmi, Galatasaray’ın antrenman yaptığı sahada kanalı için anons çekti. Djazmi’nin Antalya’ya bir günlüğüne bir zamanlar Manchester City’i çalıştıran Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile röportaj yapmaya geldiği öğrenildi.
Şampiyonlar Ligi’nde İngiliz devi Chelsea eşleşmesine 1 ay kala, Djazmi’nin Galatasaray hakkında program yapmaya geldiği belirtildi. Yayını hazırlayan İran asıllı 33 yaşındaki doğuştan görme engelli muhabir Mani Djazmi’nin 13 yıldır BBC’de görev yaptığı kaydedildi. 13 yıldır spor muhabirliği yaptığını dile getiren Mani Djazmi, İran’da doğduğunu gözlerinin tedavisi için iki yaşından sonra İngiltere’ye yerleştiklerini söyledi.
Gazeteciliği çok sevdiğini ve BBC’de çalışmanın hayali olduğunu belirten Djazmi, BBC’de çalıştığı için çok şanslı olduğunu söyledi. Sporu özellikle de futbolu çok sevdiğini anlatan Djazmi, futbol muhabirliğinin zor ancak keyifli bir meslek olduğunu, görme engelli olmasının bir engel oluşturmadığını söyledi.
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 2’inci turunda İngiliz takımı Chelsea ile eşleşmesini de değerlendiren Djazmi, Galarasaray'ın işinin zor olduğunu, Chelsea'nin sezona iyi başladığını ve şu an çok formda olduğunu söyledi. "Drogba içinse eski kulübüne karşı duygusal bir karşılaşma olacak" diyen Diazmi, "Drpgba, Chelsea’nin efsane oyuncularından biridir. Tabii ki sahaya çıktığı zaman duygusallık yaşayacaktır" dedi.
Antrenman hakkındaki bilgileri yardımcısından alan Djazmi, anonsunu çektikten sonra antrenmanın ardından Mancini ile bir röportaj yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.