GÜZEL SANATLAR LİSESİNDEN GÜZEL SERGİ

Sanat 23.05.2017 - 14:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÜZEL SANATLAR LİSESİNDEN GÜZEL SERGİ

Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu sergisi beğeniye sunuldu. Serginin açılışı Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı tarafından yapıldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen sergide heykel, rölyef, desen, akrilik, kolaj, yağlı boya ve baskıdan oluşan 400 çalışma sergilendi. Resim bölümü öğrenci ve öğretmenleri tarafından, sergiyi gezen katılımcılara resimler hakkında bilgiler verildi. Açılışta konuşan Başkan Ercengiz, “Her televizyonu açtığımda son dakika haberi görmekten çok yoruldum. Biz sanatın, sporun, bilimin ve çağdaşlığın ayak izlerine geri dönmek zorundayız. Biz sanatla, bilimle, sporla ne kadar çok uğraşırsak daha çok sosyalleşip daha çok insan ilişkilerini geliştirebileceğimize inananlardanım. Çünkü geçtiğimiz yüzyıl bu alanda adından söz ettiriyordu. Ama son zamanlarda bunları yitirmeye başladık. O yüzden de verilen emeğin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Ne kadar çok sanata, bilime, spora ve eğitime önem verirsek insanımızın gelişimine katkı koyacağız. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Farklı bir bakış açısıyla bizleri buluşturdukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu sergisi beğeniye sunuldu.

Serginin açılışı Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı tarafından yapıldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen sergide heykel, rölyef, desen, akrilik, kolaj, yağlı boya ve baskıdan oluşan 400 çalışma sergilendi. Resim bölümü öğrenci ve öğretmenleri tarafından, sergiyi gezen katılımcılara resimler hakkında bilgiler verildi.

Açılışta konuşan Başkan Ercengiz, “Her televizyonu açtığımda son dakika haberi görmekten çok yoruldum. Biz sanatın, sporun, bilimin ve çağdaşlığın ayak izlerine geri dönmek zorundayız. Biz sanatla, bilimle, sporla ne kadar çok uğraşırsak daha çok sosyalleşip daha çok insan ilişkilerini geliştirebileceğimize inananlardanım. Çünkü geçtiğimiz yüzyıl bu alanda adından söz ettiriyordu. Ama son zamanlarda bunları yitirmeye başladık. O yüzden de verilen emeğin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Ne kadar çok sanata, bilime, spora ve eğitime önem verirsek insanımızın gelişimine katkı koyacağız. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Farklı bir bakış açısıyla bizleri buluşturdukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.