GÜREŞTE BALKAN ŞAMPİYONU ECE ECE

Spor 06.10.2019 - 11:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÜREŞTE BALKAN ŞAMPİYONU ECE ECE

GÜREŞTE BALKAN ŞAMPİYONU ECE ECE
Bahçeşehir Koleji Öğrencisi Burdur'un gururu oldu.   Bulgaristan'ın Panagurişte kentinde düzenlenen Uluslararası Balkan Güreş Şampiyonası U15 bayanlar 42 kilo kategorisinde Burdur Bahçeşehir Koleji 8. Sınıf öğrencisi Ece ECE, Final müsabakasını kazanarak Balkan Şampiyonu oldu. Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreninde, Şanlı Türk Bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okutan Ece ECE'nin mutluluğu gözlerinden okundu. Uluslararası düzeyde büyük bir başarı elde ederek Burdur'u ve ülkemizi gururlandıran Ece ECE'nin şampiyonluğu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Sayın Osman Çoban: "8. Sınıf öğrencimiz Ece ECE, Bulgaristan'da hem bizleri hem Burdurlu hemşerilerimizi hem de tüm vatandaşlarımızı gururlandıran büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimizi yürekten tebrik ediyor, başarıda emeği geçen ailesine ve Güreş Antrenörü Yunus Esen'e teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin daha büyük başarılar elde etmeye okulumuz bünyesinde de devam edeceğine inanıyoruz." dedi.
GÜREŞTE BALKAN ŞAMPİYONU ECE ECE

Bahçeşehir Koleji Öğrencisi Burdur'un gururu oldu.

 

Bulgaristan'ın Panagurişte kentinde düzenlenen Uluslararası Balkan Güreş Şampiyonası U15 bayanlar 42 kilo kategorisinde Burdur Bahçeşehir Koleji 8. Sınıf öğrencisi Ece ECE, Final müsabakasını kazanarak Balkan Şampiyonu oldu. Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreninde, Şanlı Türk Bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okutan Ece ECE'nin mutluluğu gözlerinden okundu.

Uluslararası düzeyde büyük bir başarı elde ederek Burdur'u ve ülkemizi gururlandıran Ece ECE'nin şampiyonluğu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Sayın Osman Çoban: "8. Sınıf öğrencimiz Ece ECE, Bulgaristan'da hem bizleri hem Burdurlu hemşerilerimizi hem de tüm vatandaşlarımızı gururlandıran büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimizi yürekten tebrik ediyor, başarıda emeği geçen ailesine ve Güreş Antrenörü Yunus Esen'e teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin daha büyük başarılar elde etmeye okulumuz bünyesinde de devam edeceğine inanıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.