GÜNAYDIN, ÖĞRENCİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Eğitim 23.12.2013 - 11:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÜNAYDIN, ÖĞRENCİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Cumartesi günü kahvaltısını öğrencilerle birlikte yaptı.
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Cumartesi günü kahvaltısını öğrencilerle birlikte yaptı. Güleş Seçkin Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Günaydın bir süre öğrencilerle sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Başkan Ayrıca öğrencilerin Belediyeden isteklerini sordu. Günaydın ayrıca kendisinin de üniversitede okuduğun ve yurt yaşantısının nasıl bir özelliği olduğunu bilenlerden biri olduğunu dile getirerek, öğrencilere ayrıca tavsiyelerde de bulunarak okullarını başarılı olarak bitirmelerini istedi. Günaydın ayrıca okul hayatı sonrası mesleklerinde de başarı diledi. 
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Cumartesi günü kahvaltısını öğrencilerle birlikte yaptı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Cumartesi günü kahvaltısını öğrencilerle birlikte yaptı. Güleş Seçkin Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Günaydın bir süre öğrencilerle sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Başkan Ayrıca öğrencilerin Belediyeden isteklerini sordu.

Günaydın ayrıca kendisinin de üniversitede okuduğun ve yurt yaşantısının nasıl bir özelliği olduğunu bilenlerden biri olduğunu dile getirerek, öğrencilere ayrıca tavsiyelerde de bulunarak okullarını başarılı olarak bitirmelerini istedi. Günaydın ayrıca okul hayatı sonrası mesleklerinde de başarı diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.