GÜLTEKİN GENCER: "HAKEMLER BU SENE FORMSUZ"

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 15:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÜLTEKİN GENCER: "HAKEMLER BU SENE FORMSUZ"

ANTALYA (İHA) - Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Elazığspor’a 4-1 gibi farklı skorla mağlup olan Medical Park Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, hakemlerin bu sene çok formsuz olduklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Elazığspor’a 4-1 gibi farklı skorla mağlup olan Medical Park Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, hakemlerin bu sene çok formsuz olduklarını söyledi.Elazığspor maçında iyi oyuna rağmen kaybettiklerini ifade eden Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, hakemlerin bu sene çok formsuz olduğunu söyledi. Elazığspor maçını kazanmayı istediklerini belirten Gencer, "Maçın iki yarısını değerlendirecek olursak, ilk yarıda bambaşka bir Antalyaspor varken, fark olabilecekken şanssızlıklar, topun bizi sevmemesi sonucu golü bulamayan bir Antalyaspor oldu. İkinci yarıya baktığımız zaman da, 60. dakikaya kadar yine Antalyaspor’un kontrolünde olan bir maç. Maalesef 60. dakikadan sonra hakem faktörünün ortaya çıktığı bir maç oldu. Penaltıya da üzülmüyoruz. 'Penaltı' ya da 'penaltı değil' diye bir düşüncemiz de yok" dedi."BÖYLE BİR SONUÇ İSTEMEZDİK"Hakemlerin her zaman doğru karar verdiklerini düşündüklerini vurgulayan Gencer, "Biz bu doğruların bizim maçlarımızda verilmemesinden rahatsızız. Geçmiş maçlara bakarsak verilmeyen gollerimiz, yediğimiz gollerdeki ofsayt pozisyonları hakemlerin bu sene bir takım konularda formsuz olduklarını Türkiye genelinde görüyoruz. Burada biz penaltı pozisyonuna yorum yapmadığımız gibi kırmızı kartı tüm kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu konuda bir takım duayenler var. Onlar gerekli yorumları yapmışlardır. Bizim rahatsız olduğumuz konu kırmızı kartla oyuncumuzun atılması. Takımın 10 kişi bırakılması. Kırmızı kart, penaltı olduktan sonra gol olması bunun neticesinde dağılan bir takım. Bunların mazeret olmaması lazım. Antalyaspor’un kadrosunun her halükarda oyunu sürküle edecek bir kadroya sahip olduğuna göre, maç boyunca sürküle etmesi lazım. Burada tabi ki en büyük suçlu maalesef içimizden gelmediğini söylesek de o dakikadan sonra sorumsuzca davranan futbolcu kardeşlerimiz. Böyle bir sonuç olmasını istemezdik. Neticesinde hak etmememize rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldık" şeklinde konuştu.
ANTALYA (İHA) - Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Elazığspor’a 4-1 gibi farklı skorla mağlup olan Medical Park Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, hakemlerin bu sene çok formsuz olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Elazığspor’a 4-1 gibi farklı skorla mağlup olan Medical Park Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, hakemlerin bu sene çok formsuz olduklarını söyledi.
Elazığspor maçında iyi oyuna rağmen kaybettiklerini ifade eden Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, hakemlerin bu sene çok formsuz olduğunu söyledi. Elazığspor maçını kazanmayı istediklerini belirten Gencer, "Maçın iki yarısını değerlendirecek olursak, ilk yarıda bambaşka bir Antalyaspor varken, fark olabilecekken şanssızlıklar, topun bizi sevmemesi sonucu golü bulamayan bir Antalyaspor oldu. İkinci yarıya baktığımız zaman da, 60. dakikaya kadar yine Antalyaspor’un kontrolünde olan bir maç. Maalesef 60. dakikadan sonra hakem faktörünün ortaya çıktığı bir maç oldu. Penaltıya da üzülmüyoruz. 'Penaltı' ya da 'penaltı değil' diye bir düşüncemiz de yok" dedi.

"BÖYLE BİR SONUÇ İSTEMEZDİK"
Hakemlerin her zaman doğru karar verdiklerini düşündüklerini vurgulayan Gencer, "Biz bu doğruların bizim maçlarımızda verilmemesinden rahatsızız. Geçmiş maçlara bakarsak verilmeyen gollerimiz, yediğimiz gollerdeki ofsayt pozisyonları hakemlerin bu sene bir takım konularda formsuz olduklarını Türkiye genelinde görüyoruz. Burada biz penaltı pozisyonuna yorum yapmadığımız gibi kırmızı kartı tüm kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu konuda bir takım duayenler var. Onlar gerekli yorumları yapmışlardır. Bizim rahatsız olduğumuz konu kırmızı kartla oyuncumuzun atılması. Takımın 10 kişi bırakılması. Kırmızı kart, penaltı olduktan sonra gol olması bunun neticesinde dağılan bir takım. Bunların mazeret olmaması lazım. Antalyaspor’un kadrosunun her halükarda oyunu sürküle edecek bir kadroya sahip olduğuna göre, maç boyunca sürküle etmesi lazım. Burada tabi ki en büyük suçlu maalesef içimizden gelmediğini söylesek de o dakikadan sonra sorumsuzca davranan futbolcu kardeşlerimiz. Böyle bir sonuç olmasını istemezdik. Neticesinde hak etmememize rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldık" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.