GTH HİZMET BİNASI GÜN SAYIYOR

Gündem 05.03.2016 - 17:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GTH HİZMET BİNASI GÜN SAYIYOR

BURDUR’DA GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ (GTH) HİZMET BİNASININ TAMAMLANMASI İÇİN GÜN SAYILIYOR.
Temel atma töreni 2014 yılında yapılan Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık (GTH) Müdürlüğü Hizmet Binası gün sayıyor. 28 Kasım 2014 tarihinde, eski GTH Bakanı M. Mehdi Eker’in de katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreninin ardından, inşaatı son sürat devam eden GTH hizmet binasında son aşamaya gelindi. Depreme sağlamlığı, kullanım konforu, havalandırma ve ışıklandırma sistemleriyle her türlü teknolojik donanımı sağlanan yeni binada yetiştiricilere 1 asırlık hizmet sunuluyor. 1 ASIR HİZMET VERECEK Özellikleri sayesinde 1 asra hitap edecek olan yeni GTH binasıyla Burdurlu yetiştiricilere daha hızlı ve daha konforlu hizmet verilmesi hedefleniyor. HAYVANCILIĞIN DAHA FAZLA GELİŞMESİ İÇİN… Temel atma töreninde konuşan eski GTH Bakanı Eker, bu bina ile hayvancılığın gelişmiş olduğu ve tüm Türkiye’ye örnek sayıldığı Burdur’daki hayvancılığın daha fazla geliştirilmesinin hedeflendiğini ve tarımdaki tüm paydaşlarla bunların sağlanacağını ifade etmişti. Temel atma töreninde ayrıca TKDK’dan hibe alan yetiştiricilere de çekleri Eker tarafından verilmiş; törene Burdur protokolü,  kaymakamları, DSYB, KÖY KOOP ve sivil toplum örgütleri de tam kadro katılmıştı. 
BURDUR’DA GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ (GTH) HİZMET BİNASININ TAMAMLANMASI İÇİN GÜN SAYILIYOR.

Temel atma töreni 2014 yılında yapılan Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık (GTH) Müdürlüğü Hizmet Binası gün sayıyor. 28 Kasım 2014 tarihinde, eski GTH Bakanı M. Mehdi Eker’in de katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreninin ardından, inşaatı son sürat devam eden GTH hizmet binasında son aşamaya gelindi. Depreme sağlamlığı, kullanım konforu, havalandırma ve ışıklandırma sistemleriyle her türlü teknolojik donanımı sağlanan yeni binada yetiştiricilere 1 asırlık hizmet sunuluyor.

1 ASIR HİZMET VERECEK

Özellikleri sayesinde 1 asra hitap edecek olan yeni GTH binasıyla Burdurlu yetiştiricilere daha hızlı ve daha konforlu hizmet verilmesi hedefleniyor.

HAYVANCILIĞIN DAHA FAZLA GELİŞMESİ İÇİN…

Temel atma töreninde konuşan eski GTH Bakanı Eker, bu bina ile hayvancılığın gelişmiş olduğu ve tüm Türkiye’ye örnek sayıldığı Burdur’daki hayvancılığın daha fazla geliştirilmesinin hedeflendiğini ve tarımdaki tüm paydaşlarla bunların sağlanacağını ifade etmişti. Temel atma töreninde ayrıca TKDK’dan hibe alan yetiştiricilere de çekleri Eker tarafından verilmiş; törene Burdur protokolü,  kaymakamları, DSYB, KÖY KOOP ve sivil toplum örgütleri de tam kadro katılmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.