Gönüllü Hayvan Dostlarından Barınak Ziyareti

Yaşam 26.07.2018 - 13:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Gönüllü Hayvan Dostlarından Barınak Ziyareti

Hayvan dostları, barınağı ziyaret ederek, barınaktaki hayvanlarla ilgilendi.
5 gönüllü hayvansever barınağa gelerek köpekler ve kedilerle ilgilendi. Gönüllüler, hayvanların yemeklerini verdi, sularını değiştirdi.   Gönüllü Hayvan Dostları hayvanların bakımı ve korunması için farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, onların korunmaya ve sevgiye muhtaç olduğunu göstermek için bir araya geldik. Biz sık sık gelsek de, gönüllüleri buraya yılda bir gün de olsa çekebilmek, sadece bir köpeğin bile hayatını değiştirebilir. Onların karınları doyuyor ama, sevgiye sevilmeye ve ilgiye ihtiyaçları var. Bir köpeğin başını okşamak herkese iyi gelecektir. Barınağın kapısı her zaman gönüllülere açık. Destek vermek isteyen herkesi bekliyoruz. Burdur Belediyesine Hayvan barınağında yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.
Hayvan dostları, barınağı ziyaret ederek, barınaktaki hayvanlarla ilgilendi.

5 gönüllü hayvansever barınağa gelerek köpekler ve kedilerle ilgilendi. Gönüllüler, hayvanların yemeklerini verdi, sularını değiştirdi.

 

Gönüllü Hayvan Dostları hayvanların bakımı ve korunması için farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, onların korunmaya ve sevgiye muhtaç olduğunu göstermek için bir araya geldik. Biz sık sık gelsek de, gönüllüleri buraya yılda bir gün de olsa çekebilmek, sadece bir köpeğin bile hayatını değiştirebilir. Onların karınları doyuyor ama, sevgiye sevilmeye ve ilgiye ihtiyaçları var. Bir köpeğin başını okşamak herkese iyi gelecektir. Barınağın kapısı her zaman gönüllülere açık. Destek vermek isteyen herkesi bekliyoruz. Burdur Belediyesine Hayvan barınağında yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.