GÖNÜLLÜ GENÇLER KÖYDE KÜTÜPHANE OLUŞTURDU

Eğitim 07.11.2016 - 14:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÖNÜLLÜ GENÇLER KÖYDE KÜTÜPHANE OLUŞTURDU

Gönüllü gençler Çıkrık Köyü İlkokulu’nda sınıf kitaplığı oluşturdu
Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Karahisar Gençlik Merkezi ve Sivil Yaşam Derneği gönüllüleri Çıkrık Köyü İlkokulu’nda sınıf kitaplıkları oluşturuldu. Gençlik merkezi gönüllüleri ile dernek üyeleri, Çıkrık İlkokulu’nda sınıfları gezerek öğrencilere kitap hediye etti. Etkinlik kapsamında ayrıca öğrencilere meslek tanıtımları ve gençlik merkezi faaliyetleri anlatıldı. Faaliyetle ilgili yapılan açıklamada, miniklere ayrıca kasım ayı teması olan ‘saygı’ konusunun da anlatıldığı ifade edildi.
Gönüllü gençler Çıkrık Köyü İlkokulu’nda sınıf kitaplığı oluşturdu

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Karahisar Gençlik Merkezi ve Sivil Yaşam Derneği gönüllüleri Çıkrık Köyü İlkokulu’nda sınıf kitaplıkları oluşturuldu.

Gençlik merkezi gönüllüleri ile dernek üyeleri, Çıkrık İlkokulu’nda sınıfları gezerek öğrencilere kitap hediye etti. Etkinlik kapsamında ayrıca öğrencilere meslek tanıtımları ve gençlik merkezi faaliyetleri anlatıldı. Faaliyetle ilgili yapılan açıklamada, miniklere ayrıca kasım ayı teması olan ‘saygı’ konusunun da anlatıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.