GÖNÜL SOFRASI YENİ MAHALLEYE MİSAFİR OLDU

Gündem 30.05.2017 - 12:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÖNÜL SOFRASI YENİ MAHALLEYE MİSAFİR OLDU

Gönül Sofrası Yeni Mahalle için kuruldu
Burdur Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Gönül Sofrası, Yeni Mahalle için kuruldu. Burdur Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısı ile Yeni Mahalle’de bin kişilik iftar yemeği düzenlendi. Yeni Mahalle Seymen Caddesinde düzenlenen iftar yemeğine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Barış Ayten, CHP Merkez İlçe Başkanı Gül Sıdıka Oğuzkan, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeğinde konuşan Başkan Ercengiz, “Bu gönül sofraları sizlerle güzel. Bizler bunu geleneksel hale getirdik. İnşallah bundan sonra bu sofralar boş kalmayacak. Eğer bugün bu sofralara oturabiliyorsak, ezanlar minarelerden okunabiliyorsa, bayrağımız gönderden inmiyorsa önce Allah’a ardından da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Ramazanımız mübarek olsun, dualarımız, oruçlarımız kabul olsun. Bize duyduğunuz güvenle, bize verdiğiniz destek ve güçle biz var gücümüzle Burdur için çalışmaya devam edeceğiz. Gönül sofralarımıza destek veren gönüllü bağışçılarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. İftar yemeği okunan duanın ardından son buldu.
Gönül Sofrası Yeni Mahalle için kuruldu

Burdur Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Gönül Sofrası, Yeni Mahalle için kuruldu.

Burdur Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısı ile Yeni Mahalle’de bin kişilik iftar yemeği düzenlendi. Yeni Mahalle Seymen Caddesinde düzenlenen iftar yemeğine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Barış Ayten, CHP Merkez İlçe Başkanı Gül Sıdıka Oğuzkan, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Ercengiz, “Bu gönül sofraları sizlerle güzel. Bizler bunu geleneksel hale getirdik. İnşallah bundan sonra bu sofralar boş kalmayacak. Eğer bugün bu sofralara oturabiliyorsak, ezanlar minarelerden okunabiliyorsa, bayrağımız gönderden inmiyorsa önce Allah’a ardından da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz.

Ramazanımız mübarek olsun, dualarımız, oruçlarımız kabul olsun. Bize duyduğunuz güvenle, bize verdiğiniz destek ve güçle biz var gücümüzle Burdur için çalışmaya devam edeceğiz. Gönül sofralarımıza destek veren gönüllü bağışçılarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar yemeği okunan duanın ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.