GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN BUCAK'A GELDİLER

Gündem 19.11.2021 - 09:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN BUCAK'A GELDİLER

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN BUCAK'A GELDİLER
18 Kasım Perşembe günü Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Av. Devrim Alparslan, Burdur'un Bucak İlçesine ziyarette bulundular.   Uzun Yıllar Bucak'ta yaşamış olan Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Av. Devrim Alparslan, Bucak’a olan vefa duygusunu yerine getirmek üzere Bucak'a geldi. Bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Av.Ahmet Sedat OKTAY ve Partili Gençler sosyal medya üzerinden Beşiktaş Belediye Başkanı ve Av.Devrim Alparslan'a çağrıda bulunarak Her Eve Bir Kitap Projesine destek istemişlerdi.   Bu çağrıya kısa bir sürede olumlu yanıt veren Başkan Akpolat ve Devrim Alparslan sözlerini tutarak Bucak'a 18 Kasım Perşembe Günü Bucak'a geldiler. Bucak'a gelerek birtakım ziyaretlerde bulunan Başkan Rıza Akpolat ve Av. Devrim Alparslan, Siyasi parti ayrımı olmaksızın bütün Bucaklıları bir arada olmaya ve gönül köprüsünde bir halka olmaya davet ettiler. Bucak'ta gençlerle, üreticilerle ve esnafla yaşanılacak bir Bucak için neler yapmaları gerektiğini konuştular.    
GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN BUCAK'A GELDİLER

18 Kasım Perşembe günü Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Av. Devrim Alparslan, Burdur'un Bucak İlçesine ziyarette bulundular.

 

Uzun Yıllar Bucak'ta yaşamış olan Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Av. Devrim Alparslan, Bucak’a olan vefa duygusunu yerine getirmek üzere Bucak'a geldi.

Bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Av.Ahmet Sedat OKTAY ve Partili Gençler sosyal medya üzerinden Beşiktaş Belediye Başkanı ve Av.Devrim Alparslan'a çağrıda bulunarak Her Eve Bir Kitap Projesine destek istemişlerdi.

 

Bu çağrıya kısa bir sürede olumlu yanıt veren Başkan Akpolat ve Devrim Alparslan sözlerini tutarak Bucak'a 18 Kasım Perşembe Günü Bucak'a geldiler.

Bucak'a gelerek birtakım ziyaretlerde bulunan Başkan Rıza Akpolat ve Av. Devrim Alparslan, Siyasi parti ayrımı olmaksızın bütün Bucaklıları bir arada olmaya ve gönül köprüsünde bir halka olmaya davet ettiler.

Bucak'ta gençlerle, üreticilerle ve esnafla yaşanılacak bir Bucak için neler yapmaları gerektiğini konuştular.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.