GÖLLER BÖLGESİ’NİN SEÇİM ANKETİ

Siyaset 16.12.2014 - 08:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÖLLER BÖLGESİ’NİN SEÇİM ANKETİ

GÖLLER BÖLGESİ’NİN SEÇİM ANKETİ
Sevgili okuyucularımız, Yayın yapmakta olduğumuz Göller Bölgesi’nde (Afyonkarahisar, Isparta, Antalya ve Burdur) 2015 yılı milletvekili seçimlerinde hangi siyasi partiye halkın teveccüh ettiğini bir nebze olsun topluma yansıtmak, siyasi ve ekonomik çekişmelerin arasında bu anketi yaparak il bazında dahi olsa Türkiye geneline bir ışık tutmak istiyoruz. Buradaki anketimizde üç siyasi parti ve diğerleri olarak bulunmaktadır. Bunun sebebi ise 1980 yılından itibaren uygulanan %10 barajı ve barajı aşamayacak partilerin halk nezdinde algılanmasından kaynaklanmaktadır. Şu anda TBMM’de bulunan üç siyasi partinin isimlerini koymuş bulunmaktayız.  Bu sonuçlara göre de il bazında hangi siyasi partinin kaç milletvekili çıkarabilecek desteğinin olduğunu tespit edip, konulacak milletvekili adaylarının bu ülkeye, bölgesine faydalı olabilecek kişileri tercih etmekte bir nebze katkı sağlayabileceğini düşünmekteyiz. “bakayrinti.com” haber sitesi olarak şimdiden sitemize giren, haberleri takip eden ve oy kullanan sizlere teşekkür ediyoruz. 
GÖLLER BÖLGESİ’NİN SEÇİM ANKETİ

Sevgili okuyucularımız,

Yayın yapmakta olduğumuz Göller Bölgesi’nde (Afyonkarahisar, Isparta, Antalya ve Burdur) 2015 yılı milletvekili seçimlerinde hangi siyasi partiye halkın teveccüh ettiğini bir nebze olsun topluma yansıtmak, siyasi ve ekonomik çekişmelerin arasında bu anketi yaparak il bazında dahi olsa Türkiye geneline bir ışık tutmak istiyoruz. Buradaki anketimizde üç siyasi parti ve diğerleri olarak bulunmaktadır. Bunun sebebi ise 1980 yılından itibaren uygulanan %10 barajı ve barajı aşamayacak partilerin halk nezdinde algılanmasından kaynaklanmaktadır.

Şu anda TBMM’de bulunan üç siyasi partinin isimlerini koymuş bulunmaktayız.  Bu sonuçlara göre de il bazında hangi siyasi partinin kaç milletvekili çıkarabilecek desteğinin olduğunu tespit edip, konulacak milletvekili adaylarının bu ülkeye, bölgesine faydalı olabilecek kişileri tercih etmekte bir nebze katkı sağlayabileceğini düşünmekteyiz. “bakayrinti.com” haber sitesi olarak şimdiden sitemize giren, haberleri takip eden ve oy kullanan sizlere teşekkür ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.