GÖLHİSAR'DA FİBER KENT DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gündem 24.10.2014 - 09:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÖLHİSAR'DA FİBER KENT DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

GÖLHİSAR'DA FİBER KENT DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Gölhisar’da Telekom İl Müdürlüğü, 23 Ekim tarihi itibariyle fiber kent dönüşüm projesi kapsamında çalışmalarını başlattı.             Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’ı makamında ziyaret eden Telekom İl Müdürü Hasan Sancar çalışmalar hakkında bilgi verdi. Telekom Teknik Operasyon Müdürü Kamil Çınar’ın da bulunduğu ziyarette Gölhisar’da artık fiber hızda internet altyapısının tamamlanacağı bildirildi.  İl Müdürü Sancar; “23 Ekim tarihi itibariyle çalışmalarımız başlamıştır. Müşterimize yüksek hızda internet vermek için fiber kent dönüşüm projesi kapsamında, Yusufça Mahallesi dahil, ilçenin tamamında çalışmalar yapılacak. Müdürlüğümüzün yapmış olduğu ihale sonucu ihaleyi kazanan Akçadağ firması bu çalışmaları 31 Aralık tarihinde bitirecek. Bu zaman içinde ilçenin tamamında 100 MB gibi yüksek bir hıza kadar internet hizmeti verilebilecek” şeklinde açıklamalarda bulundu. Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’da yaptığı açıklamada; “Telekom İl Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ilçemizin bütününü kapsayan çalışmalar nihayet başladı. Bu yılın sonuna kadar sürecek olan çalışmalar neticesinde, vatandaşlarımız  daha hızlı internet hizmetinden yararlanacak” dedi. 
GÖLHİSAR'DA FİBER KENT DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gölhisar’da Telekom İl Müdürlüğü, 23 Ekim tarihi itibariyle fiber kent dönüşüm projesi kapsamında çalışmalarını başlattı.

            Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’ı makamında ziyaret eden Telekom İl Müdürü Hasan Sancar çalışmalar hakkında bilgi verdi. Telekom Teknik Operasyon Müdürü Kamil Çınar’ın da bulunduğu ziyarette Gölhisar’da artık fiber hızda internet altyapısının tamamlanacağı bildirildi.

 İl Müdürü Sancar; “23 Ekim tarihi itibariyle çalışmalarımız başlamıştır. Müşterimize yüksek hızda internet vermek için fiber kent dönüşüm projesi kapsamında, Yusufça Mahallesi dahil, ilçenin tamamında çalışmalar yapılacak. Müdürlüğümüzün yapmış olduğu ihale sonucu ihaleyi kazanan Akçadağ firması bu çalışmaları 31 Aralık tarihinde bitirecek. Bu zaman içinde ilçenin tamamında 100 MB gibi yüksek bir hıza kadar internet hizmeti verilebilecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’da yaptığı açıklamada; “Telekom İl Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ilçemizin bütününü kapsayan çalışmalar nihayet başladı. Bu yılın sonuna kadar sürecek olan çalışmalar neticesinde, vatandaşlarımız  daha hızlı internet hizmetinden yararlanacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.