Gölhisar'da 4 yıl sonra gelen dördüzleri ölüm ayırdı

Yaşam 07.04.2014 - 11:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Gölhisar'da 4 yıl sonra gelen dördüzleri ölüm ayırdı

Burdur'un Gölhisar ilçesinde yaşayan Süheyla-Mehmet Özekinci çiftinin dünyaya gelen dördüz kızlarından biri öldü, biri hastanede tedavi görüyor.
Gölhisar'da yaşayan Süheyla-Mehmet Özekinci çifti, maddi zorluklar içinde bebeklerine bakmaya çalışıyor.   2010 yılında evlenen Süheyla-Mehmet Özekinci çifti, 3 yıl çocukları olmayınca tedavi görmeye karar verdi. Tedavi sonucu Özekinci çiftinin Denizli'deki özel bir hastanede Rümeysa, Melehat Nur, Fatma ve Rabia adını verdikleri dördüz kız bebekleri 7 aylık olarak dünyaya geldi.    Büyük mutluluk yaşayan aile, dördüzlerden Rabia'nın solunum yetmezliği nedeniyle bir hafta sonra hayatını kaybetmesiyle üzüldü. Özekinci çifti, bir süre sonra sağlık durumları iyi olan Rümeysa ve Melehat Nur'u eve getirdi, solunum sıkıntısı süren Fatma'yı ise tedavi amacıyla hastanede bıraktı.    Maddi olarak zor günler geçiren ve herhangi bir yerden yardım almayan aile, aylık masrafları bin 500 lirayı bulan bebeklerin giderlerini karşılamakta zorluk çekiyor. Aile, hayırseverlerden uzanacak yardım elini bekliyor.   "Aylık masrafları bin 500 lira"   İlçe merkezinde cep telefonu satan iş yeri bulunan Mehmet Özekinci, doktora gittiklerinde önce kendilerine bebeklerin üçüz olduğunun söylendiğini ancak eşinin hamileliğinin üçüncü ayında dördüz olduğunun anlaşıldığını söyledi.    Doğuma kadar hem tedirgin bir şekilde hem de sevinçle beklediklerini anlatan Özekinci, "8 Aralık 2013'te dünyaya gelen bebeklerimizden biri 1 hafta yaşadı, solunum yetmezliği sebebiyle vefat etti. Yaşayan bebeklerimizden biri de yine solunum yetmezliğinden Denizli'de özel bir hastanede tedavi görüyor" dedi.   Tedavi gören bebeklerinin hayati riski bulunmadığını ancak tedbirli davranıldığını dile getiren Özekinci, 10-15 güne kadar taburcu edilmesini beklediklerini kaydetti.    Bebeklerinin ortalama 900 gram ağırlığında dünyaya geldiğini bildiren Özekinci, şöyle konuştu:   "Geçim sıkıntısı çekmemize rağmen bebeklerimize iyi bakmaya çalışıyoruz. Bebeklerimizi çok seviyoruz. Onlar için her şeyi yapacağım. Bebeklerimizin bez ve mama gibi masrafları aylık bin lira civarında oluyor. Buna hastane ve yol masraflarını da eklersek bin 500 lirayı buluyor."   "Bir çocuk beklerken 4 çocuk sahibi olduk"   Anne Özekinci ise evlendikten ancak 4 yıl sonra evlat sahibi olabildiklerini anlattı.   "Bir çocuk beklerken 4 çocuk sahibi olduk fakat biri vefat etti. Bir anne olarak çok üzüldüm. Diğer bebeklerim bize teselli oldu" diyen Özekinci, şunları kaydetti:   "Diğer 3 bebeğimizin rızıklarını Allah veriyor. Sevinçlerini de üzüntüsünü de hepsini bir arada yaşadık. Doktorlar uyarmıştı ama yine de Rabia bebeğimizin ölmesini beklemiyorduk. Şimdi ise ciddi anlamda maddi sıkıntı içerisindeyiz. Yardımseverlerden yardım etmelerini bekliyoruz."
Burdur'un Gölhisar ilçesinde yaşayan Süheyla-Mehmet Özekinci çiftinin dünyaya gelen dördüz kızlarından biri öldü, biri hastanede tedavi görüyor.
Gölhisar'da yaşayan Süheyla-Mehmet Özekinci çifti, maddi zorluklar içinde bebeklerine bakmaya çalışıyor.
 
2010 yılında evlenen Süheyla-Mehmet Özekinci çifti, 3 yıl çocukları olmayınca tedavi görmeye karar verdi. Tedavi sonucu Özekinci çiftinin Denizli'deki özel bir hastanede Rümeysa, Melehat Nur, Fatma ve Rabia adını verdikleri dördüz kız bebekleri 7 aylık olarak dünyaya geldi. 
 
Büyük mutluluk yaşayan aile, dördüzlerden Rabia'nın solunum yetmezliği nedeniyle bir hafta sonra hayatını kaybetmesiyle üzüldü. Özekinci çifti, bir süre sonra sağlık durumları iyi olan Rümeysa ve Melehat Nur'u eve getirdi, solunum sıkıntısı süren Fatma'yı ise tedavi amacıyla hastanede bıraktı. 
 
Maddi olarak zor günler geçiren ve herhangi bir yerden yardım almayan aile, aylık masrafları bin 500 lirayı bulan bebeklerin giderlerini karşılamakta zorluk çekiyor. Aile, hayırseverlerden uzanacak yardım elini bekliyor.
 
"Aylık masrafları bin 500 lira"
 
İlçe merkezinde cep telefonu satan iş yeri bulunan Mehmet Özekinci, doktora gittiklerinde önce kendilerine bebeklerin üçüz olduğunun söylendiğini ancak eşinin hamileliğinin üçüncü ayında dördüz olduğunun anlaşıldığını söyledi. 
 
Doğuma kadar hem tedirgin bir şekilde hem de sevinçle beklediklerini anlatan Özekinci, "8 Aralık 2013'te dünyaya gelen bebeklerimizden biri 1 hafta yaşadı, solunum yetmezliği sebebiyle vefat etti. Yaşayan bebeklerimizden biri de yine solunum yetmezliğinden Denizli'de özel bir hastanede tedavi görüyor" dedi.
 
Tedavi gören bebeklerinin hayati riski bulunmadığını ancak tedbirli davranıldığını dile getiren Özekinci, 10-15 güne kadar taburcu edilmesini beklediklerini kaydetti. 
 
Bebeklerinin ortalama 900 gram ağırlığında dünyaya geldiğini bildiren Özekinci, şöyle konuştu:
 
"Geçim sıkıntısı çekmemize rağmen bebeklerimize iyi bakmaya çalışıyoruz. Bebeklerimizi çok seviyoruz. Onlar için her şeyi yapacağım. Bebeklerimizin bez ve mama gibi masrafları aylık bin lira civarında oluyor. Buna hastane ve yol masraflarını da eklersek bin 500 lirayı buluyor."
 
"Bir çocuk beklerken 4 çocuk sahibi olduk"
 
Anne Özekinci ise evlendikten ancak 4 yıl sonra evlat sahibi olabildiklerini anlattı.
 
"Bir çocuk beklerken 4 çocuk sahibi olduk fakat biri vefat etti. Bir anne olarak çok üzüldüm. Diğer bebeklerim bize teselli oldu" diyen Özekinci, şunları kaydetti:
 
"Diğer 3 bebeğimizin rızıklarını Allah veriyor. Sevinçlerini de üzüntüsünü de hepsini bir arada yaşadık. Doktorlar uyarmıştı ama yine de Rabia bebeğimizin ölmesini beklemiyorduk. Şimdi ise ciddi anlamda maddi sıkıntı içerisindeyiz. Yardımseverlerden yardım etmelerini bekliyoruz."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.