GÖLHİSAR ELMALIYURT REGÜLATÖRÜ ÖDENEĞİ AYRILDI

Gündem 26.01.2021 - 14:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÖLHİSAR ELMALIYURT REGÜLATÖRÜ ÖDENEĞİ AYRILDI

Gölhisar İlçesinde yapılacak olan Elmalı yurt Regülatörü hakkında bilgi verdiler…
GÖLHİSAR ELMALIYURT REGÜLATÖRÜ ÖDENEĞİ AYRILDI AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur DSİ tarafından Gölhisar İlçesinde yapılacak olan Elmalı yurt Regülatörü ile ilgili açıklamada bulundular.   17 Milyon TL Ödenek Ayrıldı, İhale İşlemleri Başladı Burdur’da DSİ yatırımlarının hızla devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuza yeni yatırımlarla ilgili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün Burdur yatırımları kapsamında Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Elmalı yurt regülatörü sulaması için 17.000.000 TL ödenek ayrıldı. Ödenek ayrılması sonrasında ihale izninin de çıkmasıyla DSİ 18. Bölge Müdürlüğümüz tarafından ihale çalışmaları başlayacaktır. Tüm DSİ yatırımlarımızla ilgili takiplerimiz devam etmektedir. Burdur’umuz için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundular.  
Gölhisar İlçesinde yapılacak olan Elmalı yurt Regülatörü hakkında bilgi verdiler…

GÖLHİSAR ELMALIYURT REGÜLATÖRÜ ÖDENEĞİ AYRILDI
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur DSİ tarafından Gölhisar İlçesinde yapılacak olan Elmalı yurt Regülatörü ile ilgili açıklamada bulundular.

 

17 Milyon TL Ödenek Ayrıldı, İhale İşlemleri Başladı

Burdur’da DSİ yatırımlarının hızla devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuza yeni yatırımlarla ilgili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün Burdur yatırımları kapsamında Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Elmalı yurt regülatörü sulaması için 17.000.000 TL ödenek ayrıldı. Ödenek ayrılması sonrasında ihale izninin de çıkmasıyla DSİ 18. Bölge Müdürlüğümüz tarafından ihale çalışmaları başlayacaktır. Tüm DSİ yatırımlarımızla ilgili takiplerimiz devam etmektedir. Burdur’umuz için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.