GÖLHİSAR BELEDİYE’SİNDEN “OKU” KARARI

Kültür 29.08.2018 - 08:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÖLHİSAR BELEDİYE’SİNDEN “OKU” KARARI

Gölhisar Belediyesi düğünlerde büyük maddi külfete neden olan bazı uygulamaların kaldırılması ya da değiştirilmesi için tavsiye niteliğinde meclis kararı aldı.
Gölhisar Belediyesi ağustos ayı meclisinde almış olduğu 96 nolu karar ile düğün sahiplerinin “oku” adlı davetiyeler yerine davetiye kartı dağıtmaları tavsiye edildi. Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, düğünlerin yeni aile kuran gençlerimizi maddi olarak sıkıntılı günlere değil, mutlu ve umutlu bir geleceğe hazırlaması gerektiğini belirterek; “Yıllardır düğünlerimizde havlu, gömlek, seccade ve bez gibi ürünlerden oluşan ve adına “oku” dediğimiz davetiyeler dağıtılmaktadır. Ayrıca düğünlerimizin 3 gün boyunca devam etmesi hem düğün sahiplerine hem de yakınlarına maddi manevi zarar vermektedir. Bizde Belediye Meclisimiz olarak aldığımız tavsiye kararı ile, “oku” yerine davetiye kartı dağıtımı ya da hoparlör, sosyal paylaşım siteleri ve Belediyemiz resmi internet sitesi gibi Belediyemiz iletişim kanallarından davetlerin yapılmasını ve düğün süresinin 2 güne indirilmesini tavsiye ettik” şeklinde ifadelerde bulundu.                   “Yeni evlenen çiftlerimize katkıda bulunmalıyız”    Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, bu tavsiye kararı almakta ki amaçlarının düğün yapacak ailelerin ağır maddi külfetten kurtulmaları, buralardan elde edilen gelirlerinde iyi bir gelecek kurmaları için evlenecek çiftlere verilmesi olduğunu belirtti. Başkan Ramazan Canural: “Bundan sonra düğün yapacak vatandaşlarımız, şahsımı ve belediye meclis üyelerimizi davet edecekleri vakit sadece sekreterlik birimine not bırakmaları yeterlidir” dedi.
Gölhisar Belediyesi düğünlerde büyük maddi külfete neden olan bazı uygulamaların kaldırılması ya da değiştirilmesi için tavsiye niteliğinde meclis kararı aldı.

Gölhisar Belediyesi ağustos ayı meclisinde almış olduğu 96 nolu karar ile düğün sahiplerinin “oku” adlı davetiyeler yerine davetiye kartı dağıtmaları tavsiye edildi.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, düğünlerin yeni aile kuran gençlerimizi maddi olarak sıkıntılı günlere değil, mutlu ve umutlu bir geleceğe hazırlaması gerektiğini belirterek; “Yıllardır düğünlerimizde havlu, gömlek, seccade ve bez gibi ürünlerden oluşan ve adına “oku” dediğimiz davetiyeler dağıtılmaktadır. Ayrıca düğünlerimizin 3 gün boyunca devam etmesi hem düğün sahiplerine hem de yakınlarına maddi manevi zarar vermektedir. Bizde Belediye Meclisimiz olarak aldığımız tavsiye kararı ile, “oku” yerine davetiye kartı dağıtımı ya da hoparlör, sosyal paylaşım siteleri ve Belediyemiz resmi internet sitesi gibi Belediyemiz iletişim kanallarından davetlerin yapılmasını ve düğün süresinin 2 güne indirilmesini tavsiye ettik” şeklinde ifadelerde bulundu.

 

                “Yeni evlenen çiftlerimize katkıda bulunmalıyız”

   Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, bu tavsiye kararı almakta ki amaçlarının düğün yapacak ailelerin ağır maddi külfetten kurtulmaları, buralardan elde edilen gelirlerinde iyi bir gelecek kurmaları için evlenecek çiftlere verilmesi olduğunu belirtti. Başkan Ramazan Canural: “Bundan sonra düğün yapacak vatandaşlarımız, şahsımı ve belediye meclis üyelerimizi davet edecekleri vakit sadece sekreterlik birimine not bırakmaları yeterlidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.