GÖLHİSAR BELEDİYE MECLİSİ İDLİP ŞEHİTLERİNİ ANDI

Gündem 05.03.2020 - 16:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÖLHİSAR BELEDİYE MECLİSİ İDLİP ŞEHİTLERİNİ ANDI

GÖLHİSAR BELEDİYE MECLİSİ İDLİP ŞEHİTLERİNİ ANDI
Gölhisar Belediye Meclisi mart ayı toplantısında geçen hafta İdlip’te alçak bir saldırı sonucu şehit olan 36 şehidimiz için anma programı düzenledi. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş’ın başkanlığında gerçekleşen Belediye Meclis toplantısı şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş şehitlerimiz ile ilgili kısa bir konuşma yaptı. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu hain saldırı sırasında şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailelerine Sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Meclis üyelerimiz ile beraber hem askerimize destek olmak hem de şu anda görev başında olan askerlerimize moral kazandırmak için böyle bir anma programı düzenledik.  Canlarını ortaya koyarak, bizlerin burada rahat bir şekilde hizmet etmemizi sağlayan kahraman Türk askerine şükranlarımı sunarım. Yüce Türk Milletinin başı sağolsun.” dedi.  
GÖLHİSAR BELEDİYE MECLİSİ İDLİP ŞEHİTLERİNİ ANDI

Gölhisar Belediye Meclisi mart ayı toplantısında geçen hafta İdlip’te alçak bir saldırı sonucu şehit olan 36 şehidimiz için anma programı düzenledi.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş’ın başkanlığında gerçekleşen Belediye Meclis toplantısı şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş şehitlerimiz ile ilgili kısa bir konuşma yaptı.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu hain saldırı sırasında şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailelerine Sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Meclis üyelerimiz ile beraber hem askerimize destek olmak hem de şu anda görev başında olan askerlerimize moral kazandırmak için böyle bir anma programı düzenledik.  Canlarını ortaya koyarak, bizlerin burada rahat bir şekilde hizmet etmemizi sağlayan kahraman Türk askerine şükranlarımı sunarım. Yüce Türk Milletinin başı sağolsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.