GÖKER BURDUR GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Siyaset 07.03.2019 - 15:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÖKER BURDUR GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker basın açıklamasında bulunarak Burdur ve Türkiye siyasetini değerlendirdi.
Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker ve CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut basın açıklamasında bulunarak Burdur, Türkiye siyaset atmosferini değerlendirdi ve açıklamalarda bulundu. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut açılış konuşmasında AK Parti Başkan Adayının muhatap olduğu konularda Ak Parti milletvekilinin açıklamada bulunmasını eleştirdi. Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik’in TOKİ arazisi açıklamasına cevap vererek “Belediyenin elinde bulunan arazi belediyeye aittir ve hangi kurumdan geçerse geçsin belediyeye aittir. Bu arazinin kamuya açılması belediye başkanını ve encümeninin inisiyatifindedir. Fakat şu var ki önceki yapılan TOKİ’lerde AK Parti belediyesi belirli daire karşılığı aldı. Yani bir bedel karşılığı alındı.” Dedi.  Su sorununu da açıklayan Göker “Sayın Belediye Başkanı da dile getirdi depodaki suyu neden tutalım şebekeden akan suların sadece sertlik durumu söz konusu o da kısa zamanda sorun giderilecektir.” Diye belirtti.
Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker basın açıklamasında bulunarak Burdur ve Türkiye siyasetini değerlendirdi.

Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker ve CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut basın açıklamasında bulunarak Burdur, Türkiye siyaset atmosferini değerlendirdi ve açıklamalarda bulundu.

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut açılış konuşmasında AK Parti Başkan Adayının muhatap olduğu konularda Ak Parti milletvekilinin açıklamada bulunmasını eleştirdi.

Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik’in TOKİ arazisi açıklamasına cevap vererek “Belediyenin elinde bulunan arazi belediyeye aittir ve hangi kurumdan geçerse geçsin belediyeye aittir. Bu arazinin kamuya açılması belediye başkanını ve encümeninin inisiyatifindedir. Fakat şu var ki önceki yapılan TOKİ’lerde AK Parti belediyesi belirli daire karşılığı aldı. Yani bir bedel karşılığı alındı.” Dedi.

 Su sorununu da açıklayan Göker “Sayın Belediye Başkanı da dile getirdi depodaki suyu neden tutalım şebekeden akan suların sadece sertlik durumu söz konusu o da kısa zamanda sorun giderilecektir.” Diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.