GİZLİ BUZLANMA KAZAYA NEDEN OLDU

02.02.2019 - 09:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GİZLİ BUZLANMA KAZAYA NEDEN OLDU

Gizli buzlanma nedeniyle yoldan çıkan araç, tarlaya uçutu.
Gizli buzlanma nedeniyle yoldan çıkan araç, tarlaya uçutu. Edinilen bilgiye göre, Yozgat'tan Fethiye'ye giden Halit Gözel idaresindeki 66 AZ 652 plakalı otomobil, Burdur - Fethiye karayolu, Bademli ile Kağılcık köyü arasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada, sürücü Gözel ve yanında bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yara almadı.  Öte yandan, karayolları ekiplerinin gizli buzlanma görülen güzergahlarda yeterli çalışma yapmadığı iddia edildi.         Kaynak: Karamanlı Haber
Gizli buzlanma nedeniyle yoldan çıkan araç, tarlaya uçutu.

Gizli buzlanma nedeniyle yoldan çıkan araç, tarlaya uçutu.

Edinilen bilgiye göre, Yozgat'tan Fethiye'ye giden Halit Gözel idaresindeki 66 AZ 652 plakalı otomobil, Burdur - Fethiye karayolu, Bademli ile Kağılcık köyü arasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Gözel ve yanında bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yara almadı. 

Öte yandan, karayolları ekiplerinin gizli buzlanma görülen güzergahlarda yeterli çalışma yapmadığı iddia edildi.

 

 

 

 

Kaynak: Karamanlı Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.