GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMLARI TANITILDI

Eğitim 27.12.2013 - 12:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMLARI TANITILDI

TÜBİTAK GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMLARI TANITILDI
Göller Bölgesi Teknokenti ile TUBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından 2238 Üniversite Girişimcilik ve 1512 TUBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programlarını tanıtmak amacıyla bir toplantı düzenlendi. Teknik Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Toplantıda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Arda Tokat programlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.
TÜBİTAK GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMLARI TANITILDI

Göller Bölgesi Teknokenti ile TUBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından 2238 Üniversite Girişimcilik ve 1512 TUBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programlarını tanıtmak amacıyla bir toplantı düzenlendi. Teknik Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Toplantıda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Arda Tokat programlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.