GİRESUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERKAN SÖZERİ: - “ATAMAYANA ATARLAR OLDU”

Spor 28.12.2015 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GİRESUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERKAN SÖZERİ: - “ATAMAYANA ATARLAR OLDU”

GİRESUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERKAN SÖZERİ: - “ATAMAYANA ATARLAR OLDU”
PTT 1. Lig'in 17. haftasında Multigroup Alanyaspor sahasında Giresunspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar maçın değerlendirmesinde bulundu.  Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Giresunspor'u mağlup ederek devre arası tatiline mutlu bir şekilde girdiklerini söyledi. Kolay bir maç olmadığını ifade eden Kalpar, "Giresunspor 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak bir ivme yakalamıştı. Onu burada da devam ettirmek istediler. Biz de uzun zamandır maç kazanamıyorduk. Kendi sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanıp, taktiksel anlayışı da, oyun disiplininden kopmadan yerine getirmek gerekiyordu. Oyuncularımız bunu iyi yaptı. Gol geç geldi ama olabilir, önemli olan galip gelmekti. İyi bir galibiyet ve iyi bir 3 puan diye düşünüyorum" dedi. "TAKIMIN DAHA GÜÇLÜ OLMASINI İSTİYORUM" Galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Kalpar, "Bu 3 puanı hem oyuncularıma, hem de taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum. Taraftarlarımız bize maçın sonuna kadar olumlu ve iyi tezahürat yaptılar. Onlara teşekkür ediyorum. İyi bir 3 puan alarak tatile giriyoruz. Mutlu bir tatil geçireceğiz. İkinci yarıda daha çok kazanan bir takım hüviyetinde olmak istiyoruz. Eksikliklerimizi tamamlamak için çalışacağız. Takımımızın daha güçlü olmasını istiyoruz. Daha çok başarılı olabilecek ortamımız var. Bunu da yakalayacağımızı düşünüyorum. Başkanımızla, yönetim kurlu ve futbolcularımızla bu başarıyı devam ettirme inancı içerisinde olacağız" diye konuştu. SÖZERİ: "ATAMAYANA ATARLAR" Beraberliğe dahi üzülecekleri bir maçı kaybettiklerini söyleyen Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maçın 15-20 dakikasından sonra oyunun hakimiyetini ele geçirdiklerini belirtti. Sözeri, "İyi futbol oynayan bizdik ama iki takım da iyi mücadele etti. Rakibimize pozisyonu 85. dakikada verdik ve gol yedik. Bizim bulduğumuz net pozisyonlar var ancak golle sonuçlandıramadık. Sonuçta 'atamayana atarlar' kuralı geçerli oldu. Risk aldığımız uzatma dakikalarında da 2. golü yedik. Kazanıp lider olmak istiyorduk ama 3. kez ayağımıza gelen fırsatı değerlendiremedik. Oyuncularım iyi mücadele etti. Çok iyi futbol oynadılar. Biz böyle mağlup oluyorsak oyuncularımızın canı sağ olsun. Her zaman böyle mağlup olmayız. Hedefimize emin adımlarla yürümek istiyoruz. Alanyaspor'u da tebrik ediyorum" dedi.
GİRESUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERKAN SÖZERİ: - “ATAMAYANA ATARLAR OLDU”

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Multigroup Alanyaspor sahasında Giresunspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar maçın değerlendirmesinde bulundu. 
Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Giresunspor'u mağlup ederek devre arası tatiline mutlu bir şekilde girdiklerini söyledi. Kolay bir maç olmadığını ifade eden Kalpar, "Giresunspor 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak bir ivme yakalamıştı. Onu burada da devam ettirmek istediler. Biz de uzun zamandır maç kazanamıyorduk. Kendi sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanıp, taktiksel anlayışı da, oyun disiplininden kopmadan yerine getirmek gerekiyordu. Oyuncularımız bunu iyi yaptı. Gol geç geldi ama olabilir, önemli olan galip gelmekti. İyi bir galibiyet ve iyi bir 3 puan diye düşünüyorum" dedi.

"TAKIMIN DAHA GÜÇLÜ OLMASINI İSTİYORUM"
Galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Kalpar, "Bu 3 puanı hem oyuncularıma, hem de taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum. Taraftarlarımız bize maçın sonuna kadar olumlu ve iyi tezahürat yaptılar. Onlara teşekkür ediyorum. İyi bir 3 puan alarak tatile giriyoruz. Mutlu bir tatil geçireceğiz. İkinci yarıda daha çok kazanan bir takım hüviyetinde olmak istiyoruz. Eksikliklerimizi tamamlamak için çalışacağız. Takımımızın daha güçlü olmasını istiyoruz. Daha çok başarılı olabilecek ortamımız var. Bunu da yakalayacağımızı düşünüyorum. Başkanımızla, yönetim kurlu ve futbolcularımızla bu başarıyı devam ettirme inancı içerisinde olacağız" diye konuştu.

SÖZERİ: "ATAMAYANA ATARLAR"
Beraberliğe dahi üzülecekleri bir maçı kaybettiklerini söyleyen Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maçın 15-20 dakikasından sonra oyunun hakimiyetini ele geçirdiklerini belirtti. Sözeri, "İyi futbol oynayan bizdik ama iki takım da iyi mücadele etti. Rakibimize pozisyonu 85. dakikada verdik ve gol yedik. Bizim bulduğumuz net pozisyonlar var ancak golle sonuçlandıramadık. Sonuçta 'atamayana atarlar' kuralı geçerli oldu. Risk aldığımız uzatma dakikalarında da 2. golü yedik. Kazanıp lider olmak istiyorduk ama 3. kez ayağımıza gelen fırsatı değerlendiremedik. Oyuncularım iyi mücadele etti. Çok iyi futbol oynadılar. Biz böyle mağlup oluyorsak oyuncularımızın canı sağ olsun. Her zaman böyle mağlup olmayız. Hedefimize emin adımlarla yürümek istiyoruz. Alanyaspor'u da tebrik ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.