Geri dönüşüm malzemelerinden engelli tuvaleti

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2014 - 18:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Geri dönüşüm malzemelerinden engelli tuvaleti

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay MYO Halkla İlişkiler bölümü öğrencilerinden farklı bir proje daha geldi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay MYO Halkla İlişkiler bölümü öğrencilerinden farklı bir proje daha geldi.   Halkla İlişkiler Bölüm öğrencileri "Kutu Kutu Pense Engelleri Yense" isminde projeleriyle geri dönüşüm malzemeleri toplayarak Bucak ilçesinde engelli tuvaleti yapımında kullanacaklar. Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Kahraman Köktürk, "Daha önce Ege Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesi tarafından yürütülen mavi kapak kampanyasıyla Türkiye genelinde sosyal sorumluluk projesine imza atmıştı. Gayet başarılı olan kampanya sayesinde ülke genelinde engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye armağan edilmişti. Şimdi bizde farklılık olarak ger idönüşüme malzeme olan maddelerle örneğin mavi kapak,plastik şişe, teneke kutuları toplayarak gelirinden Bucak MEB'e engelli tuvaleti malzemesi bağışlanacak. Bu amaç doğrultusunda Bucak MEB ile anlaşmamızı sağladık" dedi.   Halkla İlişkiler öğrencileri ise proje doğrultusunda, "Bucak ilçesinde örneğin teneke salça kutularının, teneke kutu kolalarının toplanmasına önem vereceğiz. Aynı zamanda mavi kapaklarda bu kampanya için geçerlidir. İlerleyen zamanda ilçenin muhtelif yerlerine geri dönüşüm toplama kutuları koyarak Bucak ilçesinin de desteğini almayı hedefliyoruz" dediler.   Bucak MEB Müdürü Erdoğan Dinç ise öğrencilerin sosyal sorumluluk kampanyasından duydukları memnuniyetleri ifade ederek çalışmalara destek vereceklerini söyledi. 
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay MYO Halkla İlişkiler bölümü öğrencilerinden farklı bir proje daha geldi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay MYO Halkla İlişkiler bölümü öğrencilerinden farklı bir proje daha geldi.
 
Halkla İlişkiler Bölüm öğrencileri "Kutu Kutu Pense Engelleri Yense" isminde projeleriyle geri dönüşüm malzemeleri toplayarak Bucak ilçesinde engelli tuvaleti yapımında kullanacaklar. Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Kahraman Köktürk, "Daha önce Ege Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesi tarafından yürütülen mavi kapak kampanyasıyla Türkiye genelinde sosyal sorumluluk projesine imza atmıştı. Gayet başarılı olan kampanya sayesinde ülke genelinde engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye armağan edilmişti. Şimdi bizde farklılık olarak ger idönüşüme malzeme olan maddelerle örneğin mavi kapak,plastik şişe, teneke kutuları toplayarak gelirinden Bucak MEB'e engelli tuvaleti malzemesi bağışlanacak. Bu amaç doğrultusunda Bucak MEB ile anlaşmamızı sağladık" dedi.
 
Halkla İlişkiler öğrencileri ise proje doğrultusunda, "Bucak ilçesinde örneğin teneke salça kutularının, teneke kutu kolalarının toplanmasına önem vereceğiz. Aynı zamanda mavi kapaklarda bu kampanya için geçerlidir. İlerleyen zamanda ilçenin muhtelif yerlerine geri dönüşüm toplama kutuları koyarak Bucak ilçesinin de desteğini almayı hedefliyoruz" dediler.
 
Bucak MEB Müdürü Erdoğan Dinç ise öğrencilerin sosyal sorumluluk kampanyasından duydukları memnuniyetleri ifade ederek çalışmalara destek vereceklerini söyledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.