GERİ DÖNÜŞÜM KAFESLERİ DAĞITILMAYA BAŞLANDI

Gündem 28.01.2016 - 11:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GERİ DÖNÜŞÜM KAFESLERİ DAĞITILMAYA BAŞLANDI

ANTALYA- ALANYA’DA GERİ DÖNÜŞÜM KAFESLERİ VE KUMBARALARININ DAĞITIMINA BAŞLANDI
Alanya Belediyesi tarafından yeni geri dönüşüm kafesi ve geri dönüşüm kumbaralarının dağıtımına başlandı. Yeni ekipmanlarla daha az çöp daha fazla geri dönüşüm toplamayı hedefleyen Alanya Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından geri dönüşüm ve kumbaraların dağıtımı sürüyor. Alanya şehir merkezinde daha etkin ve verimli bir toplama işlemi sağlamak için yaklaşık 5 bin apartmanda geri dönüşüm toplama günleri değiştirildi. Buna göre sabah 08.00 ile akşam 17.30 saatleri arasında geri dönüşüm toplama işi yapılacak. Her binanın girişine toplama günleri ile ilgili bilgilerin konulduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, mesai saati bitimine kadar alınmayan geri dönüşüm konteynerleri için vatandaşların 444 82 07 çağrı merkezini arayabileceklerini söyledi.  
ANTALYA- ALANYA’DA GERİ DÖNÜŞÜM KAFESLERİ VE KUMBARALARININ DAĞITIMINA BAŞLANDI

Alanya Belediyesi tarafından yeni geri dönüşüm kafesi ve geri dönüşüm kumbaralarının dağıtımına başlandı.

Yeni ekipmanlarla daha az çöp daha fazla geri dönüşüm toplamayı hedefleyen Alanya Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından geri dönüşüm ve kumbaraların dağıtımı sürüyor. Alanya şehir merkezinde daha etkin ve verimli bir toplama işlemi sağlamak için yaklaşık 5 bin apartmanda geri dönüşüm toplama günleri değiştirildi. Buna göre sabah 08.00 ile akşam 17.30 saatleri arasında geri dönüşüm toplama işi yapılacak. Her binanın girişine toplama günleri ile ilgili bilgilerin konulduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, mesai saati bitimine kadar alınmayan geri dönüşüm konteynerleri için vatandaşların 444 82 07 çağrı merkezini arayabileceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.