GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU’DAN BURDUR ÇIKARMASI

Siyaset 09.10.2015 - 11:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU’DAN BURDUR ÇIKARMASI

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU BURDUR’UN YEŞİLOVA, TEFENNİ VE KARAMANLI İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur ziyareti kapsamında Tefenni, Karamanlı ve Yeşilova ilçelerini gezdi. Burdur ve Antalya Ak Parti Teşkilatlarının da hazır bulunduğu Çavuşoğlu'nun Yeşilova ilçesi ziyareti sırasında eski MHP Yeşilova İlçe Başkanı Necati Mercan ve eski ÖDP Yeşilova İlçe Başkanı Nihat Kaya, AK Parti'ye katıldı. Necati Mercan ve Nihat Kaya'ya rozetlerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu takarak, seçim çalışmalarını sürdürdü. Çavuşoğlu konuşmasında MHP’ye yüklenerek: “Türkiye'de gerçek milliyetçi tek parti de AK Parti'dir. Seçimlerde ne olduğunu gördük. İşte o yüzden muhafazakâr kardeşlerimiz de AK Parti saflarına geçiyor. Kim gibi, rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu Yıldırım Tuğrul Türkeş gibi. Gerçek milliyetçilik zor günlerde elini taşın altına koyabilmektir. Koyabildiler mi, sözde milliyetçiler. Devlet Bahçeli koyabildi mi” diye konuştu. AK Parti'ye geçen eski ÖDP Yeşilova İlçe Başkanı Nihat Kaya da “Aklımıza zincir, ruhumuza beton döktürme zamanı değil. Kesinlikle bu partiler arası bir yarış da değil. CHP üyeleri de bizim kardeşimiz, MHP'liler de kardeşimiz. Bu seçim Almanya, İngiliz, Rus, İran dış ülkelere karşı bir mücadele savaşıdır. Bağımsızlığımız tamamlanmamıştır. Ben 2011'de gönül verdim ama düşüncelerimin ve çevremin etkisiyle sakin kaldım. 10 Ağustos 2014'te yıldızımı koydum Cumhurbaşkanlığına. Gönüllü; anamın ak sütü gibi helal olsun” dedi. Konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu ve beraberindekilerin seçim çalışmaları devam etti. 
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU BURDUR’UN YEŞİLOVA, TEFENNİ VE KARAMANLI İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur ziyareti kapsamında Tefenni, Karamanlı ve Yeşilova ilçelerini gezdi. Burdur ve Antalya Ak Parti Teşkilatlarının da hazır bulunduğu Çavuşoğlu'nun Yeşilova ilçesi ziyareti sırasında eski MHP Yeşilova İlçe Başkanı Necati Mercan ve eski ÖDP Yeşilova İlçe Başkanı Nihat Kaya, AK Parti'ye katıldı. Necati Mercan ve Nihat Kaya'ya rozetlerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu takarak, seçim çalışmalarını sürdürdü.

Çavuşoğlu konuşmasında MHP’ye yüklenerek: “Türkiye'de gerçek milliyetçi tek parti de AK Parti'dir. Seçimlerde ne olduğunu gördük. İşte o yüzden muhafazakâr kardeşlerimiz de AK Parti saflarına geçiyor. Kim gibi, rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu Yıldırım Tuğrul Türkeş gibi. Gerçek milliyetçilik zor günlerde elini taşın altına koyabilmektir. Koyabildiler mi, sözde milliyetçiler. Devlet Bahçeli koyabildi mi” diye konuştu.

AK Parti'ye geçen eski ÖDP Yeşilova İlçe Başkanı Nihat Kaya da “Aklımıza zincir, ruhumuza beton döktürme zamanı değil. Kesinlikle bu partiler arası bir yarış da değil. CHP üyeleri de bizim kardeşimiz, MHP'liler de kardeşimiz. Bu seçim Almanya, İngiliz, Rus, İran dış ülkelere karşı bir mücadele savaşıdır. Bağımsızlığımız tamamlanmamıştır. Ben 2011'de gönül verdim ama düşüncelerimin ve çevremin etkisiyle sakin kaldım. 10 Ağustos 2014'te yıldızımı koydum Cumhurbaşkanlığına. Gönüllü; anamın ak sütü gibi helal olsun” dedi. Konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu ve beraberindekilerin seçim çalışmaları devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.