GENÇLER KLASİK MÜZİK İÇİN BURDUR’DA

Gündem 20.03.2015 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GENÇLER KLASİK MÜZİK İÇİN BURDUR’DA

GENÇLER KLASİK MÜZİK İÇİN BURDUR’DA
Türkiye’nin dört bir tarafından gelen gençler, klasik müzik festivali için Burdur’da buluştu. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesince organize edilen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali 19- 22 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenecek. 4 dün boyunca çeşitli solo konserler ve klasik müzik festivallerinin düzenleneceği etkinlik için üniversite ve lise öğrencileri ve öğretmenler, akademisyenler ve vatandaşlar Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans Salonunda bir araya geldi. Programın açılışı kokteylle olurken, kokteylin ardından programa geçildi ve Denizli’den gelen öğrenciler sahne aldı. Dolu dolu klasik müzik günlerinin yaşanacağı bu süre zarfında; Bilkent, Hacettepe, Akdeniz, Anadolu, Cumhuriyet ve Erciyes Üniversitelerinin öğrencileri ve akademisyenleri ve de Düzce, Denizli, Adıyaman, Eskişehir, Isparta, Antalya illerinin liselileri ve öğretmenleri Burdur’a geldi. MAKÜ Akademisyeni Yard. Doç. Dr. Hatice Ekinci’nin organize ediyor olduğu bu festivaller özellikle lise öğrencilerinin sosyalleşmesi ve özgüvenlerini kazanmaları adına önemli bir adım olduğu dikkatlerden kaçmadı. Ekinci, programın açılış konuşmasını yaptı ve emeği geçen herkese teşekkür edip, programın içeriği hakkında bilgi verdi.  
GENÇLER KLASİK MÜZİK İÇİN BURDUR’DA

Türkiye’nin dört bir tarafından gelen gençler, klasik müzik festivali için Burdur’da buluştu.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesince organize edilen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali 19- 22 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenecek. 4 dün boyunca çeşitli solo konserler ve klasik müzik festivallerinin düzenleneceği etkinlik için üniversite ve lise öğrencileri ve öğretmenler, akademisyenler ve vatandaşlar Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans Salonunda bir araya geldi. Programın açılışı kokteylle olurken, kokteylin ardından programa geçildi ve Denizli’den gelen öğrenciler sahne aldı. Dolu dolu klasik müzik günlerinin yaşanacağı bu süre zarfında; Bilkent, Hacettepe, Akdeniz, Anadolu, Cumhuriyet ve Erciyes Üniversitelerinin öğrencileri ve akademisyenleri ve de Düzce, Denizli, Adıyaman, Eskişehir, Isparta, Antalya illerinin liselileri ve öğretmenleri Burdur’a geldi.

MAKÜ Akademisyeni Yard. Doç. Dr. Hatice Ekinci’nin organize ediyor olduğu bu festivaller özellikle lise öğrencilerinin sosyalleşmesi ve özgüvenlerini kazanmaları adına önemli bir adım olduğu dikkatlerden kaçmadı. Ekinci, programın açılış konuşmasını yaptı ve emeği geçen herkese teşekkür edip, programın içeriği hakkında bilgi verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.