GENÇ ASKON’DAN AŞURE İKRAMI

Yaşam 10.10.2018 - 16:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GENÇ ASKON’DAN AŞURE İKRAMI

GENÇ ASKON Burdur Şubesi MAKÜ’de ve Salı Pazarında Aşure Dağıttı
  GENÇ ASKON Burdur Şubesi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Avşarhan Binası önünde MAKÜ’lü öğrencilere ve Burdur Salı Pazarında Burdur Halkına aşure dağıttı. GENÇ ASKON Burdur Şube Başkanı Mehmet Çakır: "Bilindiği üzere şubemiz yakın zamanda kuruldu. Teşkilatlanma sürecimizi hızla tamamlayıp ilk etkinliğimizi Allah'ın izni ile gerçekleştirdik. İlk etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan başkanlarımıza ve müdürlerimize teşekkür ediyorum. Burdur'umuzun genç iş adamlarıyla birlikte ilimizin ekonomik anlamda kalkınmasına yönelik çalışmalara da en kısa zamanda başlayacağız.  Bu anlamda bizlere destek olacak Burdur’a dair projeleri olan tüm genç iş adamlarımızı, esnaflarımızı şubemize bekliyoruz." dedi.
GENÇ ASKON Burdur Şubesi MAKÜ’de ve Salı Pazarında Aşure Dağıttı

 

GENÇ ASKON Burdur Şubesi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Avşarhan Binası önünde MAKÜ’lü öğrencilere ve Burdur Salı Pazarında Burdur Halkına aşure dağıttı.

GENÇ ASKON Burdur Şube Başkanı Mehmet Çakır: "Bilindiği üzere şubemiz yakın zamanda kuruldu. Teşkilatlanma sürecimizi hızla tamamlayıp ilk etkinliğimizi Allah'ın izni ile gerçekleştirdik. İlk etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan başkanlarımıza ve müdürlerimize teşekkür ediyorum. Burdur'umuzun genç iş adamlarıyla birlikte ilimizin ekonomik anlamda kalkınmasına yönelik çalışmalara da en kısa zamanda başlayacağız.  Bu anlamda bizlere destek olacak Burdur’a dair projeleri olan tüm genç iş adamlarımızı, esnaflarımızı şubemize bekliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.