Geleneksel Karne Hediyesi Başladı

Gündem 27.01.2020 - 11:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Geleneksel Karne Hediyesi Başladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yarıyıl tatili nedeniyle çocuklara karne hediyesi olarak eğlence parkı oluşturacak.
    Burdur Belediyesi’nce düzenlenen Geleneksel Karne Hediyesi,  bu yıl da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 27 – 31 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan etkinlikler, sabah saat 11:00’dan, akşam saat 22:00’a  kadar  ücretsiz eğlence hizmeti verecek. Şişme oyun guruplarının yer aldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenecek.   1 Şubat Cumartesi günü ise 27 Ocak’ta vizyona girecek olan Rafadan Tayfa 2: Göbekli Tepe çocuk filmi, yine Oscar Sineması’nda gün boyu ücretsiz olarak yayınlanacak.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yarıyıl tatili nedeniyle çocuklara karne hediyesi olarak eğlence parkı oluşturacak.

 

 

Burdur Belediyesi’nce düzenlenen Geleneksel Karne Hediyesi,  bu yıl da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 27 – 31 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan etkinlikler, sabah saat 11:00’dan, akşam saat 22:00’a  kadar  ücretsiz eğlence hizmeti verecek. Şişme oyun guruplarının yer aldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenecek.

 

1 Şubat Cumartesi günü ise 27 Ocak’ta vizyona girecek olan Rafadan Tayfa 2: Göbekli Tepe çocuk filmi, yine Oscar Sineması’nda gün boyu ücretsiz olarak yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.