GECE GECE SALLANDIK

Yaşam 05.04.2018 - 10:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GECE GECE SALLANDIK

Burdur merkezde gece geç saatlerde hafif şiddetli deprem meydana geldi
  Dün gece saat 1 sularında merkez üssü burdur Çatağıl köyü olan hafif şiddetli deprem meydana geldi  Kandilli Rasathanesinden yapılan açıklamaya göre saat 01:35 te yerin 5.0 km derinliğinde    2.5 şiddetinde    merkez üssü olan Catağıl-(BURDUR)   olan  ve aynı zamanda o havzadaki merkez köylerde hissedilen   deprem   yaşandı. Depremin can ve mal kaybına yol açmadığı ve aynı zamanda gece saatlerinde olması nedeniyle vatandaşların uykusunda hmediği bildirildi.
Burdur merkezde gece geç saatlerde hafif şiddetli deprem meydana geldi

 

Dün gece saat 1 sularında merkez üssü burdur Çatağıl köyü olan hafif şiddetli deprem meydana geldi

 Kandilli Rasathanesinden yapılan açıklamaya göre saat 01:35 te yerin 5.0 km derinliğinde    2.5 şiddetinde    merkez üssü olan Catağıl-(BURDUR)   olan  ve aynı zamanda o havzadaki merkez köylerde hissedilen   deprem   yaşandı.

Depremin can ve mal kaybına yol açmadığı ve aynı zamanda gece saatlerinde olması nedeniyle vatandaşların uykusunda hmediği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.