Gazinin GATA’da tedavi görmediği anlaşıldı?

Gündem 08.09.2017 - 15:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Gazinin GATA’da tedavi görmediği anlaşıldı?

Gazi Yalçındağ'ın, GATA'da tedavi görmediği ortaya çıktı
(Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği “gazinin otobüsle memleketine gönderildiğini” yalanlayarak: “Gazinin GATA’da kayıtlarına da rastlanılmamıştır” “Gazilik gibi kutsal bir değer üzerinden yapılan ucuz istismarın aleni maksadını kamuoyumuzun takdirine bırakıyoruz”  “Gazinin sağlık durumunun elverişli olması ve tamamen kendi istekleriyle memleketine dönmüştür”)     Afyonkarahisarlı Gazi Muzaffer Yalçındağ’ın GATA’da gördüğü tedavinin ardından evine otobüsle yollandığı haberleri Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği tarafından yalanlanarak, “Gazimiz Hakkari’den komutanı tarafından havalimanına getirilerek uçakla Ankara’ya gönderilmiş, Ankara’dan da kendi isteği ile otobüsle Afyonkarahisar’a gitmiştir. Gazinin ayrıca GATA’da kayıtlarına da rastlanılmamıştır” denildi. Bazı yayın organlarında yer alan haberlerde “saldırıda yaralanan askeri otobüsle gönderdiler’’ iddiaları yer alması üzerine Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği’nden yazılı bir açıklama yapılarak olay yalanlandı. Gazinin kendi isteği ile otobüsle memleketi Afyonkarahisar’a geldiğinin öne sürüldüğü açıklamada, açıklamada ayrıca gazi Yalçındağ’ın tedavi süreci ile ilgili de detaylı bilgilere yer verildi. Açıklamada: “Gazimiz, patlayıcı maddeye maruz kalma neticesinde Hakkari Devlet Hastanesine 2 Eylül 2017 tarihinde getirilerek tetkikleri yapılmıştır. Vücudunda 4 adet şarapnel girişi saptanan ve hayati tehlikesi bulunmayan gazimiz iki gün genel cerrahi servisinde gözlem altında tutulmuştur. 4 Eylül 2017 tarihinde 21 gün istirahat raporu verilerek şifa ile taburcu edilmiştir. Gazimiz Muzaffer Yalçındağ, Hakkari’de bulunan birliğinden komutanı tarafından havalimanına getirilerek uçakla Ankara’ya gönderilmiş, Ankara’dan da kendi isteği ile otobüsle Afyonkarahisar’a gitmiştir. Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GATA) kayıtları incelendiğinde gazimizin bu hastanede kaydının olmadığı tespit edilmiştir. GATA’da tedavi görmediği halde görmüş gibi gösterip sağlık durumunun elverişli olması ve tamamen kendi istekleriyle memleketine dönmüş olmalarına rağmen gazilik gibi kutsal bir değer üzerinden yapılan ucuz istismarın aleni maksadını kamuoyumuzun takdirine bırakıyoruz” ifadelerine yer verildi.   “Bu şekilde göndermişler” İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin ulaştığı gazinin babası Nuri Yalçındağ ise, "Diyarbakır’da görev yapıyor. Nasıl gidip geldiği hakkında bir bilgimiz yok. Nasıl geleceğini biz bilmiyorduk. Bu şeklide göndermişler yani. Hepsi bundan ibaret yapacak bir şey yok" diye konuştu.
Gazi Yalçındağ'ın, GATA'da tedavi görmediği ortaya çıktı

(Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği “gazinin otobüsle memleketine gönderildiğini” yalanlayarak:

“Gazinin GATA’da kayıtlarına da rastlanılmamıştır”

“Gazilik gibi kutsal bir değer üzerinden yapılan ucuz istismarın aleni maksadını kamuoyumuzun takdirine bırakıyoruz”

 “Gazinin sağlık durumunun elverişli olması ve tamamen kendi istekleriyle memleketine dönmüştür”)

 

 

Afyonkarahisarlı Gazi Muzaffer Yalçındağ’ın GATA’da gördüğü tedavinin ardından evine otobüsle yollandığı haberleri Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği tarafından yalanlanarak, “Gazimiz Hakkari’den komutanı tarafından havalimanına getirilerek uçakla Ankara’ya gönderilmiş, Ankara’dan da kendi isteği ile otobüsle Afyonkarahisar’a gitmiştir. Gazinin ayrıca GATA’da kayıtlarına da rastlanılmamıştır” denildi.

Bazı yayın organlarında yer alan haberlerde “saldırıda yaralanan askeri otobüsle gönderdiler’’ iddiaları yer alması üzerine Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği’nden yazılı bir açıklama yapılarak olay yalanlandı. Gazinin kendi isteği ile otobüsle memleketi Afyonkarahisar’a geldiğinin öne sürüldüğü açıklamada, açıklamada ayrıca gazi Yalçındağ’ın tedavi süreci ile ilgili de detaylı bilgilere yer verildi. Açıklamada:

“Gazimiz, patlayıcı maddeye maruz kalma neticesinde Hakkari Devlet Hastanesine 2 Eylül 2017 tarihinde getirilerek tetkikleri yapılmıştır. Vücudunda 4 adet şarapnel girişi saptanan ve hayati tehlikesi bulunmayan gazimiz iki gün genel cerrahi servisinde gözlem altında tutulmuştur. 4 Eylül 2017 tarihinde 21 gün istirahat raporu verilerek şifa ile taburcu edilmiştir. Gazimiz Muzaffer Yalçındağ, Hakkari’de bulunan birliğinden komutanı tarafından havalimanına getirilerek uçakla Ankara’ya gönderilmiş, Ankara’dan da kendi isteği ile otobüsle Afyonkarahisar’a gitmiştir. Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GATA) kayıtları incelendiğinde gazimizin bu hastanede kaydının olmadığı tespit edilmiştir. GATA’da tedavi görmediği halde görmüş gibi gösterip sağlık durumunun elverişli olması ve tamamen kendi istekleriyle memleketine dönmüş olmalarına rağmen gazilik gibi kutsal bir değer üzerinden yapılan ucuz istismarın aleni maksadını kamuoyumuzun takdirine bırakıyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

“Bu şekilde göndermişler”

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin ulaştığı gazinin babası Nuri Yalçındağ ise, "Diyarbakır’da görev yapıyor. Nasıl gidip geldiği hakkında bir bilgimiz yok. Nasıl geleceğini biz bilmiyorduk. Bu şeklide göndermişler yani. Hepsi bundan ibaret yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.