GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Gündem 19.09.2020 - 10:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Cumhuriyet Meydanında Gaziler günü çelenk sunularak kutlandı.
19 Eylül Gaziler günü Burdur Cumhuriyet Meydanında Burdur Valiliğin, Burdur Belediye Başkanlığın, Garnizon Komutanlığın, Muharip Gaziler Derneğin çelenk sunma töreni ile kutlandı. Basın açıklamasını Burdur Muharip Gaziler Derneğinde yapan Burdur Valisi Ali Arslantaş, gazilere olan şükranlarını dile getirdi. Vali Arslantaş, “Nasıl ki şehitlerimiz bizim bu toprakların bizim olduğuna dair toprağa koyduğumuz mühürlerdir tapu belgelerimizdir. Gazilerimiz de yürüyen ayaklı tapularımızdır memleketin. Ben hepsini şükranla selamlıyorum bu millet bu memleket bu ülke için verdikleri canlarından kanlarından verdiklerini şükranla karşılıyorum. Onları sevgi saygı muhabbetle selamlıyorum. Hayatta olanlarına evlatları ile çocukları ile sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler diliyorum. Vefat edenlerine rahmet diliyorum” dedi.
Cumhuriyet Meydanında Gaziler günü çelenk sunularak kutlandı.

19 Eylül Gaziler günü Burdur Cumhuriyet Meydanında Burdur Valiliğin, Burdur Belediye Başkanlığın, Garnizon Komutanlığın, Muharip Gaziler Derneğin çelenk sunma töreni ile kutlandı.

Basın açıklamasını Burdur Muharip Gaziler Derneğinde yapan Burdur Valisi Ali Arslantaş, gazilere olan şükranlarını dile getirdi.

Vali Arslantaş, “Nasıl ki şehitlerimiz bizim bu toprakların bizim olduğuna dair toprağa koyduğumuz mühürlerdir tapu belgelerimizdir. Gazilerimiz de yürüyen ayaklı tapularımızdır memleketin. Ben hepsini şükranla selamlıyorum bu millet bu memleket bu ülke için verdikleri canlarından kanlarından verdiklerini şükranla karşılıyorum. Onları sevgi saygı muhabbetle selamlıyorum. Hayatta olanlarına evlatları ile çocukları ile sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler diliyorum. Vefat edenlerine rahmet diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.