GAZİ CADDESİNDE İKİNCİ TRAFİK KAZASI

Yaşam 28.12.2017 - 13:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GAZİ CADDESİNDE İKİNCİ TRAFİK KAZASI

Burdur Gazi Caddesinde aynı gün içerisinde ikinci trafik kazası meydana geldi.
İlki Özsarı Dolmuş Durağında, halk otobüsüyle sivil bir otomobilin karıştığı kazada çok küçük maddi hasar meydana geldi. İkinci kaza öğleden sonra saatlerinde yine aynı cadde üzerinde meydana geldi. İzmir ticari plaka numaralı hususi bir otomobil, Burdur ticari plaka numaralı diğer bir hususi otomobile arkadan çarptı. Şans eseri her iki kazada da can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, küçük maddi hasarlar oluştu ve de araç trafiği bir süre durakladı. UYARILAR MI YOL MU YETERSİZ? Söz konusu cadde ve bu caddenin tali kollarında Trafik Ekipleri ve Zabıta ekiplerinin araçlı ve yaya devriyeleri anonslar geçerek hatalı park eden, duraklama yapan ve trafik akışını olumsuz etkileyenleri uyarıyor. Buna rağmen gerek bankalarda ve gerekse esnaflarda işi olan sürücüler arabasını park edip, park lambalarını yakıp işlerini görürken trafik olumsuz yönde etkileniyor. Böyle olunca da yetkililerin uyarıları mı, yolun kendisi mi, çift yönlü araç akışı mı yetersiz kalıyor diye soru işaretleri oluşuyor. 
Burdur Gazi Caddesinde aynı gün içerisinde ikinci trafik kazası meydana geldi.

İlki Özsarı Dolmuş Durağında, halk otobüsüyle sivil bir otomobilin karıştığı kazada çok küçük maddi hasar meydana geldi.

İkinci kaza öğleden sonra saatlerinde yine aynı cadde üzerinde meydana geldi. İzmir ticari plaka numaralı hususi bir otomobil, Burdur ticari plaka numaralı diğer bir hususi otomobile arkadan çarptı. Şans eseri her iki kazada da can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, küçük maddi hasarlar oluştu ve de araç trafiği bir süre durakladı.

UYARILAR MI YOL MU YETERSİZ?

Söz konusu cadde ve bu caddenin tali kollarında Trafik Ekipleri ve Zabıta ekiplerinin araçlı ve yaya devriyeleri anonslar geçerek hatalı park eden, duraklama yapan ve trafik akışını olumsuz etkileyenleri uyarıyor. Buna rağmen gerek bankalarda ve gerekse esnaflarda işi olan sürücüler arabasını park edip, park lambalarını yakıp işlerini görürken trafik olumsuz yönde etkileniyor. Böyle olunca da yetkililerin uyarıları mı, yolun kendisi mi, çift yönlü araç akışı mı yetersiz kalıyor diye soru işaretleri oluşuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.