Gazi Caddesi tek yön mü olmalı?

Gündem 09.12.2019 - 13:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Gazi Caddesi tek yön mü olmalı?

  AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Burdur'un trafik sorununun ancak tek yön uygulamasına geçilerek çözülebileceğini ifade ederek bir basın açıklaması yaptı.   AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, yaptığı basın açıklamasında,   "Değerli Basın Mensupları ve Burdur Kamuoyu;   Geçtiğimiz hafta Pamukkale üniversitesi ile Burdur’umuzun şehir içi trafik sorunu çözmek amaçlı ikinci bir protokol yaparak CHP’li Burdur Belediye yönetimi basına ilan etti.   “Burdur’da Trafik çilesi SAKSIYLA Başladı”   Değerli kamuoyu bütün her şey Burdur Merkez’de CHP’li Belediye Yönetimi Gazi Caddesini 23 Ağustos 2015 tarihinde SAKSILAR koyarak çift yöne çevirmesi sonucunda yoğun bir trafik sorunu başladı. Trafik sorunu olmayan Burdur’umuzda 5 yıldır çözülemeyen büyük bir sorun hale gelmiş hatta çift yön uygulaması başlamasından bir yıl sonra başlayan sıkıntılar üzerine 2016 yılında CHP’li Burdur Belediye Başkanı Meclisten yetki alarak Pamukkale üniversitesi ile şehir içi trafiğin rahatlatılması ve akıcı hale getirmek için ilk protokol imzalanmıştı. Fakat Belediye yönetiminin çift yön uygulaması olacak şekilde bir çözüm baskısı nedeniyle yapılan çalışmaların maalesef görüldüğü üzere 2016 bu yana Burdur şehir içi trafiğine hiçbir katkısı olamadı.   Özellikle Gazi caddesindeki çift yön uygulaması bir çok kazaya ve şehir içi otobüslerinin Delinatör/Duba ve Saksılar yüzünden geçişlerini yapamaması sonucu trafiğin bir çok kez tıkanmasına sebep olmuştur. Gazi caddesinde tıkanan trafikte Ambulanslarımız hastalarını yetiştirmekte ve itfaiyelerimiz de zamanında yangın yerlerine varmakta zorlanmıştırlar. Yayalarımız içinde karşıdan karşıya geçmek Gazi caddesinde büyük bir yaşam tehlikesi halini almıştır. Cadde esnaflarımızda kısa duraklamalarının olmayışı yüzünden müşteri kayıplarına sebep olmuştur.   “GAZİ CADDESİ TEK YÖN OLMALI”   Burdur Trafiğinin içinden çıkılmaz hale gelmesini Tek sebebi olan CHP’li Burdur Belediye yönetimi yine Pamukkale üniversitesi ile ikinci protokolle çözmek için adım attı. Ama çalışma yapacak Pamukkale üniversitesi hocalarına sesleniyorum; “ne derlerse desinler Çift yön uygulamasını kaldırarak tek yön uygulamasıyla güvenli bir şehir trafiğini sağlamayı ısrarla isteyin”   “GELİN TEK YÖN UYGULAMASINA GEÇELİM”   Kısacası ilk önce SAKSILAR ile başlayan sonra DELİNATÖR/DUBA ile bütün şehri donatarak şehirde trafik sorununu çözemediniz. Değerli Burdur Belediye Başkanım; Gelin çift yön uygulamasını kaldıralım, şehir içi trafiğini Tek Yön Uygulaması ile çalışma yapacak hocalarımızın elini rahatlatalım ve bu TRAFİK ÇİLESİ BİTSİN. Artık tek bir caddeyi değil şehrin büyüyebilmesi için alternatif caddelerimizi de planlayarak hem trafik sorunumuzu çözelim hemde şehir ekonomisinin gelişmesini sağlayalım. Özellikle Alternatif cadde olarak hedeflenen ama imar planı değişiklikleri iptal edilen ADLİYE CADDESİ’nin cazibesini arttırmak için tekrar köprü başından meydana kadar planlamasını yapalım." Dedi.

 

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Burdur'un trafik sorununun ancak tek yön uygulamasına geçilerek çözülebileceğini ifade ederek bir basın açıklaması yaptı.

 

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, yaptığı basın açıklamasında,

 

"Değerli Basın Mensupları ve Burdur Kamuoyu;

 

Geçtiğimiz hafta Pamukkale üniversitesi ile Burdur’umuzun şehir içi trafik sorunu çözmek amaçlı ikinci bir protokol yaparak CHP’li Burdur Belediye yönetimi basına ilan etti.

 

“Burdur’da Trafik çilesi SAKSIYLA Başladı”

 

Değerli kamuoyu bütün her şey Burdur Merkez’de CHP’li Belediye Yönetimi Gazi Caddesini 23 Ağustos 2015 tarihinde SAKSILAR koyarak çift yöne çevirmesi sonucunda yoğun bir trafik sorunu başladı. Trafik sorunu olmayan Burdur’umuzda 5 yıldır çözülemeyen büyük bir sorun hale gelmiş hatta çift yön uygulaması başlamasından bir yıl sonra başlayan sıkıntılar üzerine 2016 yılında CHP’li Burdur Belediye Başkanı Meclisten yetki alarak Pamukkale üniversitesi ile şehir içi trafiğin rahatlatılması ve akıcı hale getirmek için ilk protokol imzalanmıştı. Fakat Belediye yönetiminin çift yön uygulaması olacak şekilde bir çözüm baskısı nedeniyle yapılan çalışmaların maalesef görüldüğü üzere 2016 bu yana Burdur şehir içi trafiğine hiçbir katkısı olamadı.

 

Özellikle Gazi caddesindeki çift yön uygulaması bir çok kazaya ve şehir içi otobüslerinin Delinatör/Duba ve Saksılar yüzünden geçişlerini yapamaması sonucu trafiğin bir çok kez tıkanmasına sebep olmuştur. Gazi caddesinde tıkanan trafikte Ambulanslarımız hastalarını yetiştirmekte ve itfaiyelerimiz de zamanında yangın yerlerine varmakta zorlanmıştırlar. Yayalarımız içinde karşıdan karşıya geçmek Gazi caddesinde büyük bir yaşam tehlikesi halini almıştır. Cadde esnaflarımızda kısa duraklamalarının olmayışı yüzünden müşteri kayıplarına sebep olmuştur.

 

“GAZİ CADDESİ TEK YÖN OLMALI”

 

Burdur Trafiğinin içinden çıkılmaz hale gelmesini Tek sebebi olan CHP’li Burdur Belediye yönetimi yine Pamukkale üniversitesi ile ikinci protokolle çözmek için adım attı. Ama çalışma yapacak Pamukkale üniversitesi hocalarına sesleniyorum; “ne derlerse desinler Çift yön uygulamasını kaldırarak tek yön uygulamasıyla güvenli bir şehir trafiğini sağlamayı ısrarla isteyin”

 

“GELİN TEK YÖN UYGULAMASINA GEÇELİM”

 

Kısacası ilk önce SAKSILAR ile başlayan sonra DELİNATÖR/DUBA ile bütün şehri donatarak şehirde trafik sorununu çözemediniz. Değerli Burdur Belediye Başkanım; Gelin çift yön uygulamasını kaldıralım, şehir içi trafiğini Tek Yön Uygulaması ile çalışma yapacak hocalarımızın elini rahatlatalım ve bu TRAFİK ÇİLESİ BİTSİN.

Artık tek bir caddeyi değil şehrin büyüyebilmesi için alternatif caddelerimizi de planlayarak hem trafik sorunumuzu çözelim hemde şehir ekonomisinin gelişmesini sağlayalım. Özellikle Alternatif cadde olarak hedeflenen ama imar planı değişiklikleri iptal edilen ADLİYE CADDESİ’nin cazibesini arttırmak için tekrar köprü başından meydana kadar planlamasını yapalım." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.