GATAB HİZMETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2013 - 10:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GATAB HİZMETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

GATAB HİZMETLERİNE 2014 YILINDA DA ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
 GATAB Başkanı Yusuf Üras, 2005 yılından bu yana Antalya’nın Kemer ilçesinin bir turizm merkezi olması için pek çok hizmete imza attıklarını belirtti. Şeffaf ve profesyonel yönetim anlayışı ile yapılan ve yapılacak olan hizmetleri vatandaşlarla paylaştıklarını bildiren Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, “Dedikodu değil iş ürettik. Alan el değil, veren el olduk. Polemiklerden uzak hizmet etmeye odaklandık” dedi.GATAB olarak yapılan hizmetlerde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine öncelik verdiklerini de sözlerine ekleyen Üras, “Kemer halkı bu hizmetlerden çok daha fazlalarına layık. GATAB yeni yılda da çalışmalarına aralıksız devam edecek.İnanıyorum ki, 2014 Kemer’in her bakımdan güçlendiği ve damgasını vurduğu bir yıl olacaktır. Hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum Kemer’in tüm kadirşinas insanlarına yeni yılda, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim” diye konuştu.
GATAB HİZMETLERİNE 2014 YILINDA DA ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

 GATAB Başkanı Yusuf Üras, 2005 yılından bu yana Antalya’nın Kemer ilçesinin bir turizm merkezi olması için pek çok hizmete imza attıklarını belirtti. 
Şeffaf ve profesyonel yönetim anlayışı ile yapılan ve yapılacak olan hizmetleri vatandaşlarla paylaştıklarını bildiren Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, “Dedikodu değil iş ürettik. Alan el değil, veren el olduk. Polemiklerden uzak hizmet etmeye odaklandık” dedi.
GATAB olarak yapılan hizmetlerde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine öncelik verdiklerini de sözlerine ekleyen Üras, “Kemer halkı bu hizmetlerden çok daha fazlalarına layık. GATAB yeni yılda da çalışmalarına aralıksız devam edecek.İnanıyorum ki, 2014 Kemer’in her bakımdan güçlendiği ve damgasını vurduğu bir yıl olacaktır. Hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum Kemer’in tüm kadirşinas insanlarına yeni yılda, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.