GANALI BAKAN COŞTU, COŞTURDU

Dünya 01.06.2016 - 12:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GANALI BAKAN COŞTU, COŞTURDU

VAROLLAR RESTORANTA KONUK OLAN GANALI BAKAN YARDIMCISI SAHNEDE COŞTU, COŞTURDU
Serenler Tepesi Varollar Restorantta Mezuniyet balosuna katılan Gana Bakan Yardımcısı hem coştu hem de coşturdu. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde İşletme okuyarak yeni mezun olan öğrencilerin sahnedeki oynamalarına dayanamayan Gana Tarım Bakan Yardımcısı Demorezia piste çıkarak oyunlar oynadı. Varollar A.Ş.nin ve Balonun yapıldığı Serenler Tepesi Varollar restorantın sahibi Baki Varol’un misafiri olarak Burdur’da bulunan Orta Afrika Ülkelerinden GANA’nın Tarım Bakan Yardımcısı olan Han Bright Edward Demordzi, mezuniyetlerini kutlayan öğrencilerin bu mutluluklarına ortak oldu ve kendisi gibi işletme okuyan öğrencilere yaptığı konuşmada yeni hayatlarında başarılar diledi. Hayatta önlerinin açık olduğunu belirten Orta Afrika Cumhuriyetlerinden Gana’nın Tarım Bakan Yardımcısı olan Han Bright Edward Demordzi, öğrencilerin ısrarını kırmayarak onlarla, kaşıkları ile kendisine eşlik eden Baki Varol Başkan ile birlikte gençlere taş çıkartırcasına oynadı. 
VAROLLAR RESTORANTA KONUK OLAN GANALI BAKAN YARDIMCISI SAHNEDE COŞTU, COŞTURDU

Serenler Tepesi Varollar Restorantta Mezuniyet balosuna katılan Gana Bakan Yardımcısı hem coştu hem de coşturdu. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde İşletme okuyarak yeni mezun olan öğrencilerin sahnedeki oynamalarına dayanamayan Gana Tarım Bakan Yardımcısı Demorezia piste çıkarak oyunlar oynadı.

Varollar A.Ş.nin ve Balonun yapıldığı Serenler Tepesi Varollar restorantın sahibi Baki Varol’un misafiri olarak Burdur’da bulunan Orta Afrika Ülkelerinden GANA’nın Tarım Bakan Yardımcısı olan Han Bright Edward Demordzi, mezuniyetlerini kutlayan öğrencilerin bu mutluluklarına ortak oldu ve kendisi gibi işletme okuyan öğrencilere yaptığı konuşmada yeni hayatlarında başarılar diledi.

Hayatta önlerinin açık olduğunu belirten Orta Afrika Cumhuriyetlerinden Gana’nın Tarım Bakan Yardımcısı olan Han Bright Edward Demordzi, öğrencilerin ısrarını kırmayarak onlarla, kaşıkları ile kendisine eşlik eden Baki Varol Başkan ile birlikte gençlere taş çıkartırcasına oynadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.