GALATASARAY, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Spor 15.01.2016 - 10:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GALATASARAY, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

GALATASARAY, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında karşılaşacağı Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.  Galatasaray, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki kamp çalışmaları kapsamında bu akşam bir antrenman gerçekleştirdi. Regnum Carya Hotel Golf & Spa Resort’a ait antrenman sahasında Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Sarı-kırmızılılar daha sonra beş gruba ayrılarak pas ve top kapma çalışması yaptı. Oyuncular, antrenmanın ana bölümünde ise iki grup halinde belirli bir alanda hareketli ve baskıya dayalı bir pas çalışması gerçekleştirdi. Toplam 60 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Yeni transfer Martin Linnes ise kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı. Antrenmanın ilk bölümüne katılan Ryan Donk ve Hamit Altıntop, daha sonra kondisyoner eşliğinde dayanıklılığa yönelik kademeli bir koşu çalışması gerçekleştirdi. Öte yandan antrenman öncesinde Serik Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri, Teknik Direktör Mustafa Denizli ve oyuncularla toplu fotoğraf çektirdi. Galatasaray, Antalya'da yarın son çalışmasını yaparak saat 15.15’te Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla İstanbul’a hareket edecek ve cumartesi günü Türk Telekom Arena’da oynayacağı Sivasspor maçı için kampa girecek.
GALATASARAY, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında karşılaşacağı Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. 
Galatasaray, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki kamp çalışmaları kapsamında bu akşam bir antrenman gerçekleştirdi. Regnum Carya Hotel Golf & Spa Resort’a ait antrenman sahasında Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Sarı-kırmızılılar daha sonra beş gruba ayrılarak pas ve top kapma çalışması yaptı. Oyuncular, antrenmanın ana bölümünde ise iki grup halinde belirli bir alanda hareketli ve baskıya dayalı bir pas çalışması gerçekleştirdi. Toplam 60 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Yeni transfer Martin Linnes ise kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı. Antrenmanın ilk bölümüne katılan Ryan Donk ve Hamit Altıntop, daha sonra kondisyoner eşliğinde dayanıklılığa yönelik kademeli bir koşu çalışması gerçekleştirdi.
Öte yandan antrenman öncesinde Serik Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri, Teknik Direktör Mustafa Denizli ve oyuncularla toplu fotoğraf çektirdi.
Galatasaray, Antalya'da yarın son çalışmasını yaparak saat 15.15’te Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla İstanbul’a hareket edecek ve cumartesi günü Türk Telekom Arena’da oynayacağı Sivasspor maçı için kampa girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.