FUHUŞ OPERASYONUNDA 7 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2014 - 14:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

FUHUŞ OPERASYONUNDA 7 KİŞİ TUTUKLANDI

ANTALYA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI VE MANAVGAT İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞININ SİDE BELDESİNDE DÜZENLEDİKLERİ FUHUŞ OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 11 KİŞİDEN 7'Sİ TUTUKLANDI
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin Manavgat’ın Side beldesinde 14 ayrı yere düzenledikleri fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 kişiden 7'si tutuklandı. Jandarmada sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen S.F. ile C.F., Y.Ü., Ö.Ş., M.F., K.D. ve T.K., tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Zanlılardan S.F.'ye adli kontrol ve denetimli serbestlik verilirken, A.A., F.E. ve F.A. serbest bırakıldı. Fuhuş yapıldığı belirlenen 5 apart otele ise kapatma cezası verileceği bildirildi.  Jandarma ekipleri, 14 Ocak'ta Side'de fuhuş operasyonu düzenlemiş, kadınları fuhuşa zorladıkları iddia edilen 11 kişi gözaltına alınmış, ayrıca 3’ü Özbek, 4’ü Kırgız olmak üzere 7 yabancı uyruklu kadın ise sınır dışı edilmek üzere yabancılar şubesine sevk edilmişti.
ANTALYA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI VE MANAVGAT İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞININ SİDE BELDESİNDE DÜZENLEDİKLERİ FUHUŞ OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 11 KİŞİDEN 7'Sİ TUTUKLANDI
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin Manavgat’ın Side beldesinde 14 ayrı yere düzenledikleri fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 kişiden 7'si tutuklandı.
Jandarmada sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen S.F. ile C.F., Y.Ü., Ö.Ş., M.F., K.D. ve T.K., tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Zanlılardan S.F.'ye adli kontrol ve denetimli serbestlik verilirken, A.A., F.E. ve F.A. serbest bırakıldı. Fuhuş yapıldığı belirlenen 5 apart otele ise kapatma cezası verileceği bildirildi. 
Jandarma ekipleri, 14 Ocak'ta Side'de fuhuş operasyonu düzenlemiş, kadınları fuhuşa zorladıkları iddia edilen 11 kişi gözaltına alınmış, ayrıca 3’ü Özbek, 4’ü Kırgız olmak üzere 7 yabancı uyruklu kadın ise sınır dışı edilmek üzere yabancılar şubesine sevk edilmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.