FUARDA YENİ BİR YEREL MARKA DOĞUYOR

Gündem 12.05.2022 - 12:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

FUARDA YENİ BİR YEREL MARKA DOĞUYOR

FUARDA YENİ BİR YEREL MARKA DOĞUYOR
ÖZEL HABER Burdur’da 7’ncisi düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında süt ve süt ürünleri yerel markası Büğdüz KOOP görücüye çıktı.    Burdur Ticaret Borsası stantında satışına sunulan Büğdüz KOOP süt ve süt ürünleri vatandaşlardan tam not.  Büğdüz kooperatif tarafından üretilen tereyağı, peynir, yoğurt ve süt ürünleri mamüllerinin satışına Burdur Ticaret Borsası stantında başlandı.    Büğdüz Kooperatif Başkanı Halil Candan, “Tüm süt ve süt ürünleri mamüllerimiz en doğal ve leziz tatlardan oluşmaktadır. Yerel bir marka olarak vatandaşlarımıza en kaliteli ve en leziz ürünlerimizi bu fuarda tanıtarak sunmaktan memnuniyet duymaktayız. Dedi. 
FUARDA YENİ BİR YEREL MARKA DOĞUYOR

ÖZEL HABER

Burdur’da 7’ncisi düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında süt ve süt ürünleri yerel markası Büğdüz KOOP görücüye çıktı. 


 

Burdur Ticaret Borsası stantında satışına sunulan Büğdüz KOOP süt ve süt ürünleri vatandaşlardan tam not. 

Büğdüz kooperatif tarafından üretilen tereyağı, peynir, yoğurt ve süt ürünleri mamüllerinin satışına Burdur Ticaret Borsası stantında başlandı. 

 

Büğdüz Kooperatif Başkanı Halil Candan, “Tüm süt ve süt ürünleri mamüllerimiz en doğal ve leziz tatlardan oluşmaktadır. Yerel bir marka olarak vatandaşlarımıza en kaliteli ve en leziz ürünlerimizi bu fuarda tanıtarak sunmaktan memnuniyet duymaktayız. Dedi. 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.