FRUİT LOGİSTİCA’DA BAİB RÜZGARI

Gündem 11.02.2015 - 13:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

FRUİT LOGİSTİCA’DA BAİB RÜZGARI

FRUİT LOGİSTİCA’DA BAİB RÜZGARI
BAİB, Berlin’de düzenlenen Fruit Logistica Uluslararası Sebze ve Meyve Pazarlama Fuarı’nda Antalya, Burdur ve Isparta illerinin ihracata yönelik yaş sebze meyve ürünleri ile ihracatçı firmalarını tanıttı. Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), bölgenin yaş sebze meyve ürünleri ihracatını artırmak için Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen Fruit Logistica Uluslararası Sebze ve Meyve Pazarlama Fuarı’na katıldı. Yaş sebze meyve sektörünün küresel ölçekte kalbinin attığı fuarda bölgenin ihracata yönelik yaş sebze meyve ürünleri ile ihracatçı firmaları detaylı bir şekilde tanıtıldı. Batı Akdeniz’i BAİB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, BAİB Başkan Yardımcısı Hakkı Bahar, BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Berdan Ber ve BAİB Genel Sekreteri Fisun Pektaş temsil ederken, BAİB standı fuar ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İHRAÇ ÜRÜNLERİ VE İHRACATÇI FİRMALAR TANITILDI Hasat öncesi teknolojiden üretime, lojistikten pazarlama ve son satış noktasına kadar önemli bir buluşma noktası olan fuara 80’in üzerinde ülkeden 3 bine yakın firma katıldı. BAİB, Türkiye’nin milli katılım alanı içerisinde 30 metrekarelik stantla bölgenin yaş sebze meyve ihracatçılarını temsil edip, ihraç ürünlerini tanıttı. Ziyaretçilere Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’ne ait olan web sayfasındaki sektörel bilgi ağı aracılığıyla firmalar hakkında bilgi verildi. Ziyaretçiler domates, biber, salatalık, çilek ve kuru meyve çeşitleri hakkında bilgi aldı. Avrupa’nın önemli süpermarket zincirleri, yaş sebze meyve ithalatçıları başta olmak üzere yabancı alıcılar ile gerçekleşen görüşmeler bölge ihracatı adına büyük önem taşıdı.
FRUİT LOGİSTİCA’DA BAİB RÜZGARI

BAİB, Berlin’de düzenlenen Fruit Logistica Uluslararası Sebze ve Meyve Pazarlama Fuarı’nda Antalya, Burdur ve Isparta illerinin ihracata yönelik yaş sebze meyve ürünleri ile ihracatçı firmalarını tanıttı.

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), bölgenin yaş sebze meyve ürünleri ihracatını artırmak için Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen Fruit Logistica Uluslararası Sebze ve Meyve Pazarlama Fuarı’na katıldı. Yaş sebze meyve sektörünün küresel ölçekte kalbinin attığı fuarda bölgenin ihracata yönelik yaş sebze meyve ürünleri ile ihracatçı firmaları detaylı bir şekilde tanıtıldı. Batı Akdeniz’i BAİB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, BAİB Başkan Yardımcısı Hakkı Bahar, BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Berdan Ber ve BAİB Genel Sekreteri Fisun Pektaş temsil ederken, BAİB standı fuar ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İHRAÇ ÜRÜNLERİ VE İHRACATÇI FİRMALAR TANITILDI

Hasat öncesi teknolojiden üretime, lojistikten pazarlama ve son satış noktasına kadar önemli bir buluşma noktası olan fuara 80’in üzerinde ülkeden 3 bine yakın firma katıldı. BAİB, Türkiye’nin milli katılım alanı içerisinde 30 metrekarelik stantla bölgenin yaş sebze meyve ihracatçılarını temsil edip, ihraç ürünlerini tanıttı. Ziyaretçilere Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’ne ait olan web sayfasındaki sektörel bilgi ağı aracılığıyla firmalar hakkında bilgi verildi. Ziyaretçiler domates, biber, salatalık, çilek ve kuru meyve çeşitleri hakkında bilgi aldı. Avrupa’nın önemli süpermarket zincirleri, yaş sebze meyve ithalatçıları başta olmak üzere yabancı alıcılar ile gerçekleşen görüşmeler bölge ihracatı adına büyük önem taşıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.