FİYAT FARKI KATLANARAK YÜKSELİYOR

Tarım 30.04.2022 - 11:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

FİYAT FARKI KATLANARAK YÜKSELİYOR

Fiyat farkı katlanarak yükseliyor! 'Üreticiden tüketiciye 3 kat fiyat' tepkisi
Geçen yıl orman yangınında tarım alanları zarar gören Antalya'nın Manavgat ilçesindeki çiftçiler, verimliliği ve ürün çeşitliliğini artırmak için çaba sarf ediyor.   Kalemler Mahallesi'nde örtü altı üretimde aralık ayında ekilen turfanda karpuzun hasadına başlandı. Üreticiler, 7 liraya tüccara sattığı karpuzun manav tezgahında kilosu 20-25 liraya satılmasına tepki gösterdi.
Fiyat farkı katlanarak yükseliyor! 'Üreticiden tüketiciye 3 kat fiyat' tepkisi

Geçen yıl orman yangınında tarım alanları zarar gören Antalya'nın Manavgat ilçesindeki çiftçiler, verimliliği ve ürün çeşitliliğini artırmak için çaba sarf ediyor.

 

Kalemler Mahallesi'nde örtü altı üretimde aralık ayında ekilen turfanda karpuzun hasadına başlandı. Üreticiler, 7 liraya tüccara sattığı karpuzun manav tezgahında kilosu 20-25 liraya satılmasına tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.